Kar suyu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan satir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

satir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba.2000 model opel astra cd aracım var .Dün sabah aracıma bindiğimde şoför mahalinde bulunan paspasın altında ıslaklık olduğunu farkettim ve inip bindiğimiz için ayağımızdan bulaşan kar suyudur dedim fakat elimle dokunduğumda renginden antifiriz olduğunu fark ettim gerekli temizliği yaptım ancak aracın bu kısmına anifiriz nerden sızdırmış yada gelmiş olabilir ,yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla ...

orda kalorıfer petegı var ama oda sola daha yakındır halıdan cektıyse petek olabılır sızdırıyor

evet
boruları bir kontrol et

bir usta incelese iyi olur, hassas bir mevzu

bencede bir usta incelerse daha ii olur...

forumda uzun uzun tartışılmıştı bu konu sanırım. tararsan bulabilirsin.

kesinlikle kalorifer peteği veya boruları aman ihmal etme

%100 söylüyorum. Küçük bir olasılıkla kalorifer peteğinin hortumu, contası v.s. büyük bir ihtimalle kalorifer peteğinin kendisi. Hemen yaptırabilirsen hemen yaptır ancak şimdi yaptıramam idare edeceğim dersen o zaman antifirizi sıklıkla kontrol et hava yaptırma. Tamamı antifirizse bu süre içinde az su ilave edebilirsin çünkü muhtemelen arıza giderilince antifirizi yenilerler. Antifiriz ilave edersen boşa gider.

genelde petekte cıkar oda tamırı mumkun degıl degısek..cunku delınıyor

teşekkürler

forum sayesinde bir çok probleme sizin sayenizde çözüm buldum
bu konuda da yaptığınız yardımlardan dolayı hepinize çok teşekkür ederim . Sorunun neticesinden bilgi vereceğim ..İyi günler ..

Geri