Kar araca zarar verirmi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BlueLive
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BlueLive

Kayıtlı Kullanıcı
14-Bolu
Malumunuz hava şartları ağır bu sene biraz daha . heryer kar buz. kışlık bakımlarımız tamam fakar kar araca zarar verirmi? Yani bugün biraz turladım akşami gazaa geldim kardan kapalı sokaklara girdim kepçe niyetine:) herhangi bir sorun göremedim araçta sadece korna karla dolmuş olacakki biraz sesi kısılmış :D resimleri ekledim aracın durumunun, başka bir yerinde sorun olmaz sanırım. olurmuki??

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Davlumbazlara aşırı derecede zarar veriyor.Arkadaşımın davlumbazlar pert... Kışın araba baya zarar görüyor.Malum ülkemizdeki belediyelerin tembelliği ve acemi şöförler yüzünden araçların başına gelmeyen kalmıyor...

davlumbazlar doldu zaten ağzına kadar, en ufak lastik hareketinde sürtünme yapıyor. temizlemeyede korkuyorum sert davranmak gerek, kırılabilir.. yalnız yolda kalanların, zincir takanların yanından bişe yokmuş gibi geçmek acayip keyif veriyor insana :)

usta bnce tazıklı makınayla felan bı su tuturt karın pıslıgı aksın tuzlu bısey sonucta curume yaptırıt dırekt

kar ve yağmur suyu genelde yürüyen aksama özellikle körüklere ve balatalara zarar veriyor.o yüzden ne kadar kuru ve temiz okadar iyidir

bu havada araçta yıkanmazki. bugün gördüğüm en yüksek sıcaklık -5 ti...

bu havada araçta yıkanmazki. bugün gördüğüm en yüksek sıcaklık -5 ti...

Kar zarar vermez fakat kar eriyip buz tutunca tehlikeli, mesela boya çatlağı varsa buradan su sızıp, donarsa boyayı patlatır. Makineye 1 tl atıp yıkanan yere git bir su tut, en azında tuz gitsin, görmediğin yerlerde ufak bir korozyon başladıysa alır başını gider, sonra araba çürüdü diye ağlarsın :D

benim araba kapalı garajda duruyor çıkartmıyorum :D kardan sonra araçların tabanını basınçlı suyla yıkatmakta fayda var çünkü tuz çürüme yapar

sabah işe gelirken benzinlikle o 1liralık zımbırtıya parayı attım, su donmuş hem aracı yıkayamadım hem param gitti :D

Kar zarar vermez fakat kar eriyip buz tutunca tehlikeli, mesela boya çatlağı varsa buradan su sızıp, donarsa boyayı patlatır. Makineye 1 tl atıp yıkanan yere git bir su tut, en azında tuz gitsin, görmediğin yerlerde ufak bir korozyon başladıysa alır başını gider, sonra araba çürüdü diye ağlarsın :D
Evet, teyzeoğlunun fiat albeası var. Yaylada karın altında kaldı bir süre, ertesi gün de iyi güneş olmuş hava ısınmış bir baktık bagaj kapağının üstünde avuç içi kadar boya olduğu gibi kalkmış...:rolleyes:

Geri