Kaputtaki taş çizikleri ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fb1907
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar rotüş boyasını oto boyası satan herhangi bir dükkandan gidip elde edebilirsiniz şayet aracınızla giderseniz daha iyi olur orda hazırlayıp veriyorlar 50 gr alsanız yeterli olur tahminen 5 ila 10 ytl arası bişey alırlar.3m boya koruma ise ben 35 ytl ye almıştım ancak 1 yıl oluyor şimdi ne kadar oldu bilmiyorum ithall olduğundan döviz kuruna göre değişiklik olabilir 1 kutu 3m boya koruma yıllarca kullanabilirsiniz aracı cam cila çekilmişcesine süper gösteriyor.yağmur damlalarının kaput üzerine düştüğünde yaptıkları dansı izlemek isteyen arkadaşlar mutlaka bu korumayı uyguladıkdan sonra yağmurlu bir havada seyir halinde tabiki gözlerini yoldan ayırmamak şartıyla izlesinler
Valla çenem oldukca düştü ama kısacası kolay ve maliyeti yüksek değil.
Gelelim koskonun mini hasar konusuna,evet bazı sigorta firmalarının anlaşmaları sayesinde bu mini hasar dan birkaç kez faydalandım.önceki aracım 2004 kia rio idi arka çamurluğa çocuklar taş atmışlar kısmi boyayla düzeltiriz dediler ancak tam 5 kez boyattırdım en sonunda kısmi ne demek kompile çamurluğu boyamak zorunda kaldılar.keşke kendim ufacık bir rotüş yapsaydım dedim.Ama tabiki karşı değilim güzel bir hizmet özellikle tampon çiziklerini boyasız kapı göçüklerini gayet iyi yapıyorlar.

Benim kaputta da vardı bu şekilde bir iki yer. Boyanın altından beyaz beyaz görünüyodu. Renkli rötuş kalemi aldım. Önce üstünü kapattım. Sonrada kendim cila çektim.. En az 3 ay falan gidiyor. Sonrasında yine rötuş kalemi yine cila olayı :) Gittiği yere kadar bu şekilde götüreceğim bakalım:)

Ciladan sonra 3m boya korumayı dene 3 ay yerine 6 ay gider bu meyandada aracın 6 ay cam gibi görünür.:)

Sölediğin için sağol...Bizdede ufak tefek çizikler var..Allaha şükür başka bişey yok..BAkalım bu ay kasko doluyo sözleşme yenilerken adamlarla bi konuşalım...

Arkadaşım sözleşme dolmadan yap bu görüşmeyi çünkü yılda sınırlı sayıda hakkın var bu yıl hakkını kullanki gelecek döneme yenilensin hakların.

3m boya koruma nerde satılır. internetten alınabilcek bi yer varmı??

evet bu 3M korumayı Ankara'da nerede bulabiliriz yardımcı olursan seviniriz...

Ben bu 3m boya korumayı ivedik merkez sanayii sitesinde buldum tam olarak adresi bilmiyorum ama ana caddede merkez opel var o dükkanın iki yanındaki oto boyası satan dükkanda.

merkez opeli biliyorum yolum düşerse dediğin yere uğrayacağım,teşekkürler...

yağmur damlalarının kaput üzerine düştüğünde yaptıkları dansı izlemek isteyen arkadaşlar mutlaka bu korumayı uyguladıkdan sonra yağmurlu bir havada seyir halinde tabiki gözlerini yoldan ayırmamak şartıyla izlesinler
bu 3m Koruma yağmur ve nem içinmi kullanılıyor?
Güneş yanığının önüne geçmek içinde kullanılabilirmi?

bu 3m Koruma yağmur ve nem içinmi kullanılıyor?
Güneş yanığının önüne geçmek içinde kullanılabilirmi?

Arkadaşım yanmış boyaya bir faydası olmaz,Ancak herhangi bir yanma olmadan önce yapılırsa sonuçta boya koruma değilmi aracın her tür dış etkenlerden korunur.:)

Bu 3 m boya koruma büyük süpermarketlerde bulunurmu?

Geri