Kaputtaki taş çizikleri ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fb1907
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fb1907

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar geçen uzun yolculuk 2400 kmre giderkende biraz basayım dedim bayabi basarak giitim limitleri falan zorladım biraz keyifli olsun diye yolculuk bu aradada arabanın kaputuana hep taşmı deydi bu hızda nedir anlayamadım gelince arabayı yıkadım baktım hep taş çarpmış cizmiş tomponu kaputu falan ben şimdi neyapacam boyatmalımıyım yoksa pasta cila kapatırmı sizce bilgisi olanlar arkadaşlar bana akıl versin şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

Benim kaputta da vardı bu şekilde bir iki yer. Boyanın altından beyaz beyaz görünüyodu. Renkli rötuş kalemi aldım. Önce üstünü kapattım. Sonrada kendim cila çektim.. En az 3 ay falan gidiyor. Sonrasında yine rötuş kalemi yine cila olayı :) Gittiği yere kadar bu şekilde götüreceğim bakalım:)

Son düzenleme:
geçen hafta sonu otobanda giderken benim başımada aynısı geldi yüksek hızda giderken en ufak taş bile gelse boyayı kaldırıyor

Kardeş önce arabanı yıka sonra cilala sonra da rotüş boyasıyla ufak çapta boya arkasından da 3M boya korumayla bu işi tamamla,ben aynısı yaptım sonuç mükemmel denemeni isterim.

ozcivelek kardeş hemen 2 sorum olacak.

1- Rötuş boyası nedir? Nerden alınır? Fiyatı ne kadardır?
2- 3m boya koruma nerdir? Nerden alınır? Fiyatı ne kadardır?

giderayak 6 soru oldu ama kusura bakma. Cahilliğin gözü körolsun :)

Kardeş önce arabanı yıka sonra cilala sonra da rotüş boyasıyla ufak çapta boya arkasından da 3M boya korumayla bu işi tamamla,ben aynısı yaptım sonuç mükemmel denemeni isterim.

ozcivelek kardeş hemen 2 sorum olacak.

1- Rötuş boyası nedir? Nerden alınır? Fiyatı ne kadardır?
2- 3m boya koruma nerdir? Nerden alınır? Fiyatı ne kadardır?

giderayak 6 soru oldu ama kusura bakma. Cahilliğin gözü körolsun :)
ewet nemde merakla bekliyorum yanıtı.aynı dert bende de var da...

Arkadaşlar kaskonuz varsa ilgili yerle görüşün bence.Hasarsızlık indirimine dokunmadan gideriyorlar çizikleri.Hemde usta kişiler kontrol edip cila mi yoksa boya mı yapacaklarına karar veriyorlar...Kasko varsa boşuna maddi zarara girmeyin derim ben

KAsko hasarsızlığa dokunmadan götürüyormu gerçekten bu çizikleri??

KAsko hasarsızlığa dokunmadan götürüyormu gerçekten bu çizikleri??
evet arkadaşım ben de inanmamıştım ilk duyduğumda.Ama kaskoya göre değişiyo tabii.Benimki 12 cm lik çiziklere kadar karşılıyor.Uzunluk olayı hikaye ama....Oradaki eksper e bağlı;)

Sölediğin için sağol...Bizdede ufak tefek çizikler var..Allaha şükür başka bişey yok..BAkalım bu ay kasko doluyo sözleşme yenilerken adamlarla bi konuşalım...

Geri