kaput üsütündeki iz ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hsnmsn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hsnmsn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
mrb arkadaşlar herkese ii forumlar:rolleyes:

birşey sorucam sızlere de umarım anlatabılırım. resım ekleyıpde sorcaktım ama ekleyemedım resım bırturlu :s bıraz karısık ve cogu arkadasım anlamıycak bılıyorum ama kusura bkmayın sımdıdıen özur.

nese sorum şu; benım aracın kaputunda hanı o cızgı varya tam ortada,kaputun en uc bıttıgı noktanın hemen 2 cm yukarısında ve oranında bir karış yukarısındaki yerlerde,ortadakı cızıgının sağında ve solunda 3-4 adet dalgalanma izi mevcut aynı hizada. bakıldıgında da gözle net görulmekte. Acaba bu ne izidir ? Kafama takıldıgı için yolda gordugum bazı opel astra h kasa araclara ozellıkle bakıyom ve bazılarında da gordum ama bazılarında da yok :s Kazalı arac acaba duzeltmemı oldu desem kaputta ama kaportacıya gostermıstık bsey demedı :s

kaputu kapatırken üzerine bastırmıslarsa çökme yapmıs olabilir. yada kaputta oynama olmustur.

Fabrika hatası olabilir yada bir şekilde oynamıslardır

Sanırım yorum yapmak için fotoğraf şart..

Fabrika hatası olabilir yada bir şekilde oynamıslardır

çekiçle alttan vurulmuş dicem ama o izada ve o derecede bır dalgalanmayı (yarım daire ) 3-4 sıra yanyana yapmak cok zor ( bir mühendis olarak yorumum ) yada yapan usta harbi ötesi bir usta :D

resim eklıycem ama resımden bellı olmuyo çıplak gözle anlaşılıyor..

el izi olabilir. kaput kapanmayınca bazı arkadaşlar elleriyle kaputa bastırarak kapatıyorlar ondandır büyük ihtimal.

el izi olabilir. kaput kapanmayınca bazı arkadaşlar elleriyle kaputa bastırarak kapatıyorlar ondandır büyük ihtimal.

el izi derken hocam :s

ama öle iz falan degıl . elini orda gezdirdiğin zaman orda bı farklılık oldugunu,sanki kaput düz degılde orda bı parca var gıbı :s cok rahat hıssedebılıyosun ....

Kaputun üzerine birileri oturduysa altındaki koruma kuşaklarının izi çıkmış olabilir.

Kaputun üzerine birileri oturduysa altındaki koruma kuşaklarının izi çıkmış olabilir.

bende mevcut olan iz :)

Geri