kaput sorunu acilll...

sefa_sayılır

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar ben sefa ank dan bnde 95 model corsa gsi var...
aracımın kaputunda film vardı çıkardım ancak yapışkanı kaputda kaldı çıkmıo nasıl çıkarabilirim boyaya da zarar verio acil yardım lazım şimdiden teşk.

merhaba arkadaşlar ben sefa ank dan bnde 95 model corsa gsi var...
aracımın kaputunda film vardı çıkardım ancak yapışkanı kaputda kaldı çıkmıo nasıl çıkarabilirim boyaya da zarar verio acil yardım lazım şimdiden teşk.

Gaz ya da Mazot la denemeye çalışın.

peki gaz yada mazot zarar vermesin oto kuaföre gittim selülozik tiner le temizle dediler..

peki gaz yada mazot zarar vermesin oto kuaföre gittim selülozik tiner le temizle dediler..

Hiçbirşey olmaz.Eski arabama yoldan zift sıçramıştı.Gazla temizledik.Boya ya da hiçbir zarar vermedi.Yalnız gazla sildiğiniz yeri derhal bol su ile yıkayınız ki kalıntıları kalmasın.Biliyorsunuz ki Gaz yanıcı bir maddedir.Deneme amaçlı ufak bir yere uygulayın.Eğer çıkıyorsa yavaş yavaş bütün bölgelerde uygulamaya devam edin.Kolay gelsin. ;)

Etil alkol de kullanabilirsin.Tinere göre daha hafif ama yapışkan çıkartmak için yeterli.Posta caddesi civarlarında bulabilirsin.Ya da eczane lere bir sormak lazım.

hmm sağolun arkadaşlar tşk. ederim...

mazot yada gazyağı kullan tiner sakın kullanma

tek kullanabileceğim ve boyaya zarar vermeyecek madde gazyağı.onun dısında bişey kullanma.
birde bu arac bizim gaffarın aracıydı.sattımı acaba ?

ewt sattı ben adımm

Bence cam filimciye git hafif ısıtıp sakincene söker.

Geri