Kaput altı izolesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Göksel1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Göksel1

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
Aracımın kaput altında izoladyon keçesi bukunmamakta. İnternette orjinali 700 tl civarı, fakat 190 tl ye satılan modeller de var. Taktıran varmı? Gerekli bir şeymi?

Uzun soluklu bineceksiniz bende yaptırmalısınız.

Maalesef yıllara bağlı olarak bilhassa baz modellerde izolasyon keçesi ve gümüşü bulunmamakta, o da zamanla ve sıcaklıkla motor kaputunun boyasını bozmakta ve ve motor sesi gürültüsü daha fazla hissedilmekte. Bence de bir kaç aya yıla satmayacaksanız taktırmalısınız.

Bende bu konuda kararsizim.bazi suphelerim var orjinal olmayanlar tam uyumlu olur mu salma yaparmi yada malzeme kalitesi yonunden sikintilar cikartirmi diye.olmasi gerekli gibi.sicaklik ve boya acisindan.sese ne kadar etki eder bilmiyorum.

1.6 edition bende de yok o izolasyon maalesef 473 lira orijinal n11de. 190 liralık nasıldır bilemiyorum.

Bende bu konuda kararsizim.bazi suphelerim var orjinal olmayanlar tam uyumlu olur mu salma yaparmi yada malzeme kalitesi yonunden sikintilar cikartirmi diye.olmasi gerekli gibi.sicaklik ve boya acisindan.sese ne kadar etki eder bilmiyorum.
Banimki orjinal de ne oldu. Bizim motorun üstü hayvan barınma evine döndü. Birgün kedi yatar bir gün sansar girer kaput keçesinin anasını ağlattılar. Belki güleceksiniz ama bende hayvanlar ümidini kesene kadar aşağıdaki gibi sineklik örgüsünden oraya bir ağ çektim. Motor üzerinde ama motorun sıcak yeri ile temas etmiyor. Şuan çok şükür gelen giden yok bakalım.
20180514_091629.webp20180514_100241.webp

• Beğen
Tepkiler: u.uçar
Havalar ısınmaya başladığında araçlarımıza yaklaşmazlar hocam. Az kaldı sabredin :)

Bi an görünce korktum :) Hemşehrim mal gelecek parketme oraya diyen esnaf gibi bakıyor :)

• Beğen
Tepkiler: ikra71
Motor alt koruma plastiği veya demiri varmı?Genelde ordan giriyorlar..Orada ufak boşluklar var..Onlar kapatılınca sorun çözülür diye düşünüyorum..

Geri