kaporta problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan balkay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

balkay

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slmlar..aracı yeni aldım..2000 model astra cd
63000 km de..aldığım ertesi gün trafikte sıkıştırıldım bi işmeselesinden dolayı.arka sağ ve sol kapıyı sürttüler..hafif ezikleri var..boya kazındı..servis bana 2000 ytl fiyat çıkardı..bursa da oturuyorum.ne yapmalıyım..tam da bilemiyorum...kafam karıştı açıkçası....dışarda bi ustaya mı göstersem..kapotacı bi abimiz var gel arabayı yapayım beğenmezsen arabayı al git diyor..yarı fiyatına...siz ne dersiniz

fotoları koyma imkanın varsa belki ona göre daha doğru bi yorum yapılabilir..

bence servise bayılma para.Dışarıda iyi bi usta daha hesaplı halleder. heleki bursa bu işlerin merkezi.

Kaskon yok mu arkadaşım ???

araba siyah yada beyaz sa hiç gereği yok servise gitmene ama diğer renklerde bi araçsa dışarıdaki ustalar pek tutturamıyor aracın boyanan yerlerinin rengini bilgine

Rengi tutturamayan bi sürü yetkili servis vakam oldu...
Sanayi den bir ustaya götür BENCE...

boya koduna göre iş yapılırsa no problem

2000 ytl cok geldi ama hem resimleri olursa daha iyi olur hemde RESPECT in dediklerine de katılıyorum

Ya kaskon varsa git kaskodan yaptır beyan ile. Hasarsızlık falan indirimin max tutar 400 falan. Hiç kasma kaskodan yaptır.
Kaskon yok sa da giit hemen bir şirketten kasko yaptır. 1-2 hafta sonra git beyan ile kaskodan ödettir. Biliyorum pek etik değil ama bir öneri sadece. 2000 YTL çok para.

Evet çok para,bu miktar ile hasarsızlıktan alacağın indirim arasında dağlar kadar fark var ...

Geri