Kaporta boyansın mı???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ugr88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ugr88

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arabamın kaportasında kucuk bı soyulma var yetkılı servıste sordum kaportayı komple boyamalısın dıyolar lokal boya yapın dedım olmaz dıyolar motor sıcaklık vurdukça boyayı kusarmış.Öyle kalsa mı iyi olur yoksa komple boyatayım mı deger duser mı satarken??Kaporta boyalı diye geçer satarken..Ne yapcagımı şaşırdım gün geçtikçe de soyuluyo tazikli su kaldırıyo boyayı... Bi akıl verin bana...

Ekli dosyalar

• IMG_0584.webp
    IMG_0584.webp
    50 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_0585.webp
    IMG_0585.webp
    61.2 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
kuş pisliğimi vardı? aracının rengı ney? eger boyacın ıyı olursa lokal boya ıle super bı goruntu verebılır. ama suda var ben her zaman derım yok satılmıcak yok deger duscek dıyede ole arabayada bınılmez cekersın fotosunu satarken gosterırsın olur bıter..

aracı boyatmadan önce rapor alın fotoğraflarını çekin ondan sonra gönül rahatlığı ile boyatın satarkende elinizde tapu gibi belgeniz olur

Kuş pisliği değil taş değmiş heralde uzun yoldayken olmuş.Araba lancelot sarısı dıye gecıyo.Odak 280 tl falan dedı orada bı tanıdık var o kdv ıle bırlıkte 200 e yapalm dedı olmassa dedıgınız gıbı resmını cekerım satarken de gosterırım alıcıya.Bide benım sag arka kapı boyalı ama rengı tutturamamıslar arka taraf koyu renk duruyo sordum adamlar zamanla aracın rengı solar dıyo sankı dalga gecıyolar ben anlamadım yetkılı mı yetkısız mı? Bastan savma ıs yapıyolar galıba en ıyısı tanıdık bı ustaya gostermek ne olursa ona goturmek. Bide bu renklerı hala eskı usul karıstırıyolar mı bı kovanın ıcıne de renk tutmuyo :)

Son düzenleme:
usta keske ızmırde olsan benım bı boyacım var metalık grı araca yarım kaput boya atıyor yarısına rengınde şaşamayı bırak satarken bıle anlamadılar.
o sonradan tutar ısı cok sacma ben kendı boyacımda gordum kartela ıle gelıyor rengı buluyor sonra hazırlıyor daha sonra aracın gorunmıyecek bı yerınde denıyor ton tutuyomu dıye sonra boya yapıyor bence o kapıyı sen tekrar boyat ve sakın servıste boyatma servıs ıscılıgı sıfır ıyıce araştır sonra boyat bence..
benım corsa aracımında kaputunda bı ton tas ızı vardı ole dolaşcagıma soydurdum macun atıldı zımpara yapıldı mıs gıbı oldu ole ızlı ızlı bıncegıme...

boya var diye almıycak adam almasın bırakın allah aşkına kaldımı hayla o zihniyet araçlar sıfır geliyor tırdan inerken orasını burasını sürtüyorlar sıfır araçları boyayıp millete satıyorlar... boyadan ne çıkar.. zaten alıcak adam ustasına göstermiyormu usta bakdımı anlar..

Benim aracımın sol 2 kapısı değişti ve çamurluklar dahil sol taraf komple boyalı.Satarken de fiyat düşerse düşsün ben dürüstçe boya var diyeceğim.Bence hiç tereddüt etmeyim 1-2 fotoğraf çekip boyatın;) ;)

o eskiden di eskiden araçlar tek döküm gibiydi bir yerini değiştirmen için kesme biçme çekiçleme kaynak işlemleri yapılıyordu şimdi onlar kalmadı son onyıldır hatta 15 yıldır üretilen bütün araçlar komponent parçalardan oluşuyor tak çıkart tarzı lego gibi..

pardon bu taş izinin fotosunu koysanız ? eger cok buyuk degilse iz oyle kalsın ellemeyin ..

hem "boyalı" damgası yemez hem de siz rahatlıka "boyasız , hatasız, değişensiz" diyebilirsiniz satarken..

Peki istanbulda bu işlerde iyi bir usta tanıyanınız var mı?

Geri