Kapılarla ilgili...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nida
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nida

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar hemen kısa bir soru soracağım bilgisi olanlardan cevap bekliyorum.
Arabaların kapılarının yukarı doğru açılması için nereye gitmek gerekiyor ve ortalama fiyatları nedir? 1000-1500 $ dediler ne kadar doğrudur?
Şimdiden hepinize teşekkürler... ;)

valla bende bi ara araştırmıştım.. 1000-1500 $ olanlar 2 günde bozuluyomuş... bu işi tam anlamıyla yapan bi firma varmış sorunsuz çalışıyomuş. fiyatı 5000 $ mış... sorunsuzmuş.. ama firma ismini unuttum.. bende bilgi verenlerin yalancısıyım..

Ankarada Fİfty Tuning var baya ünlü biyer zaten geçen sene ben bi sormuştum 3500$ fiyat çekmişlerdi ama garantili demişti...

İstanbulda bayiileri var mı acaba?

Nida' Alıntı:
İstanbulda bayiileri var mı acaba?

Nida slm,

Limbo door koşuyolu CMS Shop'a gelmişti yaklaşık 1 ay önce falan.Sanırım montajını da yapıyorlardır...

Çok sağol Erman yaaa yakın zamanda steinmetzde bir araya geliriz zaten. :)

adana da bi firma 1000 ytl e yapıyodu.örnekleri de vardı hatta.

bende 2000$ fiyatı duydum ama şahin fiyatıydı araba markasına göre değişirmi bi bilgim yok

ya bır menteseye okadar para baglamak nekadar dogru arkadasalr bılemıyorum...bana bıraz soyguncluk gıbı gelıyor..bu ısı adam akkılı ve makul fıyata yapan ıllakı bı yerler vardır cok cok eskı zamanlarda caddelerde bu tarz acılan kapılar goruyordum..bursa da ozellılle bu ısı uygun fıyata yapan bırıelrı vardır.cunku oranın sanayısı sevıyor bu ıslerı dıye tahmın edıyorum.bozulsa bıle alttarafı mentese ve bozulacak olan kısımda tahmınımce amortısorlerıdır kı oda bozuldugu zman gene makul fıyata degısebılr...yakında taksılerın kapıları yukarı dogru acılrsa sakın olakı sasırmayın derım...

evet ya 2 menteşe 2 adette bagaj hidroliği... bu ne yaaaa? en fazla 200 milyonluk işi milyarlara yapıyolar.... bazit bi işlem olduğu söylenemez ama maliyeti bence düşük...

Geri