kapıları otomatik kilitlemiyor

selcukkoylu

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ya bu opel arabaya herşeyi koyuyoda bir tek otomatik kilitleme olayını koymuyo uyuz oldum. albea da bile var megane de var.(hareket edince kapıların kendi kendine kilitlenmesi). bunu yükleyen biri varmı beni aydınlatın lütfen.opel odak ,opel ataköy e gittim yapmadılar:cry:

bendede 97 vectra cd var bende bulamamıştım bilen varmı ?

Bunun icin önce arabanizda otomatik cam kaldirici olmali ondan sonra alarm taktirmalisiniz.Ozaman oluyor.Benim önceki BMW de vardi.Alarmi taktim, arabayi calistirdigim on bütün kapilar kilitleniyordu ve istop ettigim zaman kapilar geri aciliyordu.Ayrica benim tsaktigim alarmin bi özelligide uzaktan kumanda ile BMW mi calistirabiliyordum.
Bunlari henüz Zafirama denemedim...:D :D :D

araba otomatik ti....

zafim2002' Alıntı:
Bunun icin önce arabanizda otomatik cam kaldirici olmali ondan sonra alarm taktirmalisiniz.Ozaman oluyor.Benim önceki BMW de vardi.Alarmi taktim, arabayi calistirdigim on bütün kapilar kilitleniyordu ve istop ettigim zaman kapilar geri aciliyordu...:D :D :D

:good: :alkis: :good:

benım taktıgı uygulayın derım ben arkadaslar alıskan arbayı calıstırınca hemen kapınızın kılıdıne elınızle asagıya basın 4 kapıda kılıtlensın sonra hemen kemerınızı takın yola cıkın herseyı otomatık yapmayalım kendımız ne gune duruyoz:D

astrammm' Alıntı:
benım taktıgı uygulayın derım ben arkadaslar alıskan arbayı calıstırınca hemen kapınızın kılıdıne elınızle asagıya basın 4 kapıda kılıtlensın sonra hemen kemerınızı takın yola cıkın herseyı otomatık yapmayalım kendımız ne gune duruyoz:D
:good: :alkis: :kop:

TECH2 ile yükleniyor, otom. cam kaldırmayı servise yükletirken sordu, 20-30km/h hız yapıldığında kilitletelimmi kapıları diye. Yani OPEL de var bu özellik. Zaten bu sadece programsal bir olay, yapılmaması için bir sebeb yok. Ayrıca güvenlik probleminden dolayı Opel standart olarak yüklemiyormuş, yani kaza anında araç kilitli kalabiliyormuş.

Geri