Ynt: kapılara kompenant taktıracak arkadaşlara...
2400W edison amfi kullanıyorum bende.Ana ünite olarak naviin nvn 506 navigasyon var.Parazit hem amfiden hemde ses ve elektrk kablolarını aynı yerden geçirmişler ondan kaynaklanıyor gibi geldi bana.Kablo güzergahını kontrol etmenizde yarar var.
feyyaz91 link' Alıntı:ivedikte yaptırdım kac kere soktuler taktılar cihazı ama sonuc aynı parazit. bitane parazit kesici taktık cozmedi cadence parazit giderici dediler onu taktık yine cozmedi. gain ayarlarından kısacaz yoksa parazit gelir dediler. sesi kıstıktan sonra ben ne anladım amfiden. önlerde jbl kompenant arkada cadence kompenant amfide edison acaba paraziti hangisi yapıyor sizce?. converterı değiştirdiler yine aynısı. kazım karabekirede gittim ordada cozemediler ve bir daha hayatta gitmem kazım karabekire.
2400W edison amfi kullanıyorum bende.Ana ünite olarak naviin nvn 506 navigasyon var.Parazit hem amfiden hemde ses ve elektrk kablolarını aynı yerden geçirmişler ondan kaynaklanıyor gibi geldi bana.Kablo güzergahını kontrol etmenizde yarar var.