kapilar icin modul ?

usta alarm taktır cenmax benım aracımda var ılk kontagı cevırdıgınde bı 10 sn sonra kapıları kıtlıyor. ayrıcada opellerde olan bı ozellık hıc bı modul takılmadan aracı kıtledıgımızde camlar otomatık olarak kapanıyor normalde onlarada modul konuluyor.

bu hiçbir modül takılmadan aracı kilitlediğimizde camların otomatik kapanması astra h lerde var mı? benim 2009 astra h de böyle bir şey görmedim..sadece kumandadan kapat tuşuna basılı tuttuğumda kapatıyor...

bu hiçbir modül takılmadan aracı kilitlediğimizde camların otomatik kapanması astra h lerde var mı? benim 2009 astra h de böyle bir şey görmedim..sadece kumandadan kapat tuşuna basılı tuttuğumda kapatıyor...

Otomatik cam kapanması için kapı kilitleme tuşuna basılı tutmanız gerekli.
Aynı şekilde kapı açmaya basarsınız camlar açılır.

Eğer alarm taktırırsanız kapı kapatmaya bikere bastığınızda camlar kapanacak fakat tek tuşla açılmayacak.

Çocuklu aileler için gerekli bence...
bendede var ve memnunum...

çocukları için zaten arka kapılarda çocuk kilidi mevcut kapının iç kilit kısmında

bir önceki astramda vardı kendi özelliği mi alarmdan mı bilmiyorum ama vardı ve beni deli ederdi bazıları bilmiyor kapı kollarını kırarcasına cekerlerdi bazen ben bile dalgınlıkla mandalı kaldırmadan acmaya calışırdım veeee bu duruma bir süre katlanabildim ama en sonunda alarmın sigortasını cıkarıp kurtulmuştum hiç ama hiç tavsiye etmiyorum

arkadaşın dediği her şey başıma geldi insanlar kırarcasına kapılarınızı zorladımı içerden aracınız değerliyse içiniz cız ediyorsa o sistemi hemen devre dışı bırakırsınız yoksa sistem çok ahım şahım bir şey değil benim arabada orjinalden olsada sonradanda alarmla yapılabiliyor alarmı devre dışı bırakmaya gerek yok o özelliği alarm üstünden deaktif edebiliyorsunuz..

arkadaslar verdiginiz bilgiler icin cok cok sagolun ama opel vectra 2001 cdx kasasinda alarm mevcut degilmi ? (bunu acikcasi bilmiyorum olmazsa alarm alip taktirmam gerek (cunku kapilarin otomatik olarak kilitlenmesi insana guven veriyor)...(tabiki araca binenlerin zorlamama sartiyla :)
ve otomatik olarak camlari kapatan ve kapilari kilitleyen bi alarm tavsiye edermisiniz (link varsa cok memnun olurum.ama alarm takili oldugunda arabanin anahtari (kumandasi) falan degisiyormu ? fazla bi bilgim yok kusura bakmayin
verdiginiz bilgiler icin sagolun

benim tahminim o otomatik kapı kitleme aracınızda vardır orjinalinden..

alarm istiyorsanız cenmax kumandasız alarmı var benim aracımdada var normal anahtarınızdankapılarınızı kapattınızmı alarm devreye girer kapılar açıldımı devreden çıkar cenmax dan gene cam açıp kapama modülünüde alabilirsiniz..

cenmax ın sitesinde forumu var gayet ilgililer ordan gerekli her türlü bilgiyi alabilirsiniz size en yakın cenmax bayisini öğrenebilirsiniz..

reklama girmesin diye cenmax ın sitesinin adresini vermedim ama google a zaten cenmax yazarsanız ilk onların sitesi çıkıcakdır..

Ben bu gün sustalı anahtar kiti almaya gittiğimde gördüm 35-40 mı öle bişi dediydi bende 45 e sustalı anahtar kiti aldımda babam orjinalci olunca taktırmadı geri vercem

orjinal sustalı yapın sizde orjinal opel sustalı anahtarı yapan servisler var sanırsam forumda konusuda açılmışdı..

ben araca her binmemde önce kemerimi takarım sonra kapıları elimle kiltlerim. bence olması gereken bir özellik otomatik kilitleme..

size şöyle söyliyim aracınıza çok inen binen varsa yolda sohbet mohbet ederken kapıların kilitli olduğunu unutuyorsunuz sonra bir ara dur şurdan bir su alıyım yada cola sigara alıyım diye arabayı köşeye çekdiğinizde yada kanka beni burada salla dediğinde arkadaşınız yada varıcağınız yere geldiğinizde ailenizle.. kapılara abanan insanlar gördünüzmü hatta omuzlanan insanlar gördünüzmü o zaman ne demek istediğimi anlıycaksınız..

bir keresinde boya ustasını durağa kadar bırakıcakdım kapılar gene otomatik kapandı yolda sohbet falan durağa geldik adam kapıyı bir kez açmaya çalışdı açılmadı sonra bir bakdım kapıya omuz atıyor dur dur ne yapıyorsun dedim kapıları açdım sıkışdı sandım kapı diyor neyse yani o muhabbet devrede oldukça bu tip şeylere maruz kalabilirsiniz..

eğer güvenlik içinse onu tekken lazım yani arabada yalnızken lazım olan bir şey o zamanda elinizle kapatı verirsiniz.. yada kapıda zaten merkezikilit düğmesi var basarsınız..

size şöyle söyliyim aracınıza çok inen binen varsa yolda sohbet mohbet ederken kapıların kilitli olduğunu unutuyorsunuz sonra bir ara dur şurdan bir su alıyım yada cola sigara alıyım diye arabayı köşeye çekdiğinizde yada kanka beni burada salla dediğinde arkadaşınız yada varıcağınız yere geldiğinizde ailenizle.. kapılara abanan insanlar gördünüzmü hatta omuzlanan insanlar gördünüzmü o zaman ne demek istediğimi anlıycaksınız..

:p ben bunu hergün yaşıyorum neredeyse :kop: ama hemen uyarıyorum dur kapı kilitli diye. hatta yolcular mandalı kaldırsalar bile kapı açılmıyor bizde. haliyle dur dokunma uyarısı aractan biri inecekken geliyor. :D

Geri