Facebook kullananlar için; http://www.facebook.com/album.php?aid=25838&id=100001116140157&l=8b7a0312f4
Gerekli Malzemeler;
Carbon folyo, Çakmak, Maket bıcağı, Düzleştirmek ve havasını almak için Esnek olabilir sert düz bir parça (Ben kredi kartımı kullandım)
İlk önce carbon kaplayacağımız yeri belirliyoruz
Çakmakla (veya Kurutma makinası ile) ısıtıyoruz ki iyi yapışsın ve yerleri tam belli olsun diye
Isıtmadan sonraki görüntü keseceğimiz yerler belli oldu
Maket bıcağı yardımı ile çizgisi belli olan yerlerden kesiyoruz ve sert düz bir şey (Ben kullanmadığım kredi kartımı kullandım) ile sıkıştıyoruz.
Sıkıştırma işlemi esnasında çakmak (veya Kurutma makinası) ile tekrar sıkıştırdığımız yerleri ısıtıyoruz.
Üst kısım kıvrımlı olduğu için gergin olan yerden maket bıcağı ile kesiyoruz.
içeri katlayarak tekrar katlanan yerleri ısıtıyoruz.
Kapı kolunu bir kaç kez açıp kapatıyoruz ve sürten yerleri tekrar ısıtıp iyice yapışmasını sağlıyoruz
İşlem bittikten sonraki hali
Gerekli Malzemeler;
Carbon folyo, Çakmak, Maket bıcağı, Düzleştirmek ve havasını almak için Esnek olabilir sert düz bir parça (Ben kredi kartımı kullandım)
İlk önce carbon kaplayacağımız yeri belirliyoruz

Çakmakla (veya Kurutma makinası ile) ısıtıyoruz ki iyi yapışsın ve yerleri tam belli olsun diye

Isıtmadan sonraki görüntü keseceğimiz yerler belli oldu

Maket bıcağı yardımı ile çizgisi belli olan yerlerden kesiyoruz ve sert düz bir şey (Ben kullanmadığım kredi kartımı kullandım) ile sıkıştıyoruz.

Sıkıştırma işlemi esnasında çakmak (veya Kurutma makinası) ile tekrar sıkıştırdığımız yerleri ısıtıyoruz.

Üst kısım kıvrımlı olduğu için gergin olan yerden maket bıcağı ile kesiyoruz.

içeri katlayarak tekrar katlanan yerleri ısıtıyoruz.

Kapı kolunu bir kaç kez açıp kapatıyoruz ve sürten yerleri tekrar ısıtıp iyice yapışmasını sağlıyoruz

İşlem bittikten sonraki hali

Son düzenleme: