kapı kolları temizliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tayfun35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tayfun35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar astra g nin orjinal siyah kapı kollarının rengi zamanla solmuş bilirsiniz beyazlaşma gibi bunu orjinal haline yani siyah olarak nasıl yaparız boyamakmı yoksa üzerinde bi ilaç bi sprey gibi bişey varmı. bilgileriniz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
en saglıklısı boyatmak diye düşünüyorum.Hatta zımparalanıp araç gengine boyatırsanız çok daha süper olur.
Fikir vermesi açısından kendi arabamın resimlerini gösteriyim.
Bu önceki hali ;

http://img192.imageshack.us/i/e2ff8948bdbfb66353451b0.jpg/

Buda boyattıktan sonraki hali ;

http://img245.imageshack.us/i/09062009509.jpg/

toplam masraf ne gitti jantlarda on numara jant ne kadar
ben kapı kuşagıyla kolları boyatmayı sordumda dudak uçutlatan bi fiyat verdigi için vazgeçtim 300 tl demişti

İzmirde bu dediğin işi yaptıracağım ama hakikaten 10 numara bi boyacı varmı bidiğiniz bi yer arkadaşlar.

usta var star ege oto var adamlar super boya yapıyorlar karabaglarda burda alısverıs merkezı varya onun tam karsısına lampar parke var onun yanından gır hemen eskı aydın yolu dıyolar oraya orda super boya yapıyorlar bnde daha yenı boyattım.

toplam masraf ne gitti jantlarda on numara jant ne kadar
ben kapı kuşagıyla kolları boyatmayı sordumda dudak uçutlatan bi fiyat verdigi için vazgeçtim 300 tl demişti

Kusura bakmayın biraz geç cevap veriyorum :D Kapı kolları çıtalar dahil 200'e mal oldu bana bu işlem.Jantları ise 2 sene önce Lastikler dahil 1.700'e almıştım 10 ay taksitle.

İzmirde bu dediğin işi yaptıracağım ama hakikaten 10 numara bi boyacı varmı bidiğiniz bi yer arkadaşlar.

Abi İzmir'li arkadaşlar yardımcı olacaktır yer konusunda ama birşeye dikkat et.Direk boya atmasınlar çıtalara.Bizim araçlarda çıtalar tırtırlı.İyice zımparalanıp astarlanması sonra boyanın atılması lazım.O zaman kaymak gibi oluyo :D Bunu boyattığım usta söylemişti. 1 sene önce boyattım çok şükür boya atması vs. olmadı.

Geri