Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kapı fitillerinden ve emniyet kemerlerinden gelen seslere yardımmm
Arkadaşlar bende 99 vectra cd var kapılardan ve emniyet kemerlerinden (kapı orta direğin olduğu yerden) gelen sesler beni sinir ediyor bu sesleri kesmem için ne yapmam gerekiyor
Arkadaşım o sesler kasadan olabilirmi benim arabada da bir takım kapı ve emniyet kemeri tarafından geldiğini sandığım sesler vardı ivedikde bir döşemeci arkadaşım var oraya gittim aracın tavan kuşaklarının silikonlarının kuruyarak atmasından kaynaklandığını tüm vectralarda aynı sorunun olduğunu söyledi söktürdüm gerçektende atma varmış yeniden silikonladı şimdi arabada en ufak bir ses bile kalmadı.
Arkadaşım o sesler kasadan olabilirmi benim arabada da bir takım kapı ve emniyet kemeri tarafından geldiğini sandığım sesler vardı ivedikde bir döşemeci arkadaşım var oraya gittim aracın tavan kuşaklarının silikonlarının kuruyarak atmasından kaynaklandığını tüm vectralarda aynı sorunun olduğunu söyledi söktürdüm gerçektende atma varmış yeniden silikonladı şimdi arabada en ufak bir ses bile kalmadı.
benim aracımda da aynen emniyet kemerinin takıldığı kapı direğinden ses geliyor, ancak bu sesler döşeme ile alakalı değil emniyet kemerini yukarı aşağı hareket ettiren plastik mekanizmanın aşınmasından olduğunu zannediyorum