Kapı fitilleri

yildirim451

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Kapı fitillerinden gelen gıcırtı sesinden şikayetçi olupta çözüm bulan varmı acaba questionnn

Ynt: Kapı fitilleri

thnxx

Fitil sesi birçok araçta duyulabilen seslerden, fitil ve karşılığını sıklıkla temiz tutar ara ara fitilleri kauçuk besleyen spreylere beslerseniz sesler tarihe karışır.

kışın soğuktan ses yapmaz  :) yaz aylarındada yapacak çok fazla birşey yok!  :)

Bu sprey kapı döşemesinden gelen gıcırtıya ve bass vurdukça kapılardan ve emniyet kemeri yüksekli ayar yerinden gelen zırıltıya da iyi geliyor mu questionnn

Arkadaşlar bendede aynı sorun vardı. Atas sılıng sprey  aldım anında sesler gitti  cok memnun kaldım.

HLTNCR link' Alıntı:
Arkadaşlar bendede aynı sorun vardı. Atas sılıng sprey  aldım anında sesler gitti  cok memnun kaldım.

peugeot 207 den geçiş yaptım ben astraya 2013 aracım ilk aldım camlar açıktı manitamı ve iki kız kardeşini aldım arabaya akşam florya tarafına gittim müziği açtım hava serindi camları kapattım o kadar sessizdiki dışarda trafik olmasına ramen inanamadım sanki o ortamdan koptum başka alemlere gittim bi an o duyguyu hala hatırlıyorum çok güzeldi..ayrıca süspansiyonda on numara yaz tatiline ıspartaya gittim çok bozuk yollara girdim sanki düz yolda gidiyorum o kadar az sarsıyo hissetmiyosunuz hiç rahatsız etmiyor on numara...

niko22 link' Alıntı:
Bu sprey kapı döşemesinden gelen gıcırtıya ve bass vurdukça kapılardan ve emniyet kemeri yüksekli ayar yerinden gelen zırıltıya da iyi geliyor mu questionnn

Herşeye iyi geliyor geçen başım ağrıdı başıma sıktım baş ağrım bile geçti  011zaa 011zaa 011zaa

Tesekkur ederim arkadaslar. Soylediginiz gibi araba tumseklerden vb engebeli yerlerden gecerken arabadaki esnemeden dolayi kapilardan gelen sesler vardi cok canimi sikiyordu.silikon spreyi kullanark sayenizde kurtuldum seslerden.

Geri