arkadaşlar kapım 2 kez kilitlenmiyor içerdeykende acılmıyorya o zaman ama şimdi açılıyor 2 kez kilitleyemiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kapılar açık bile olsa çift kilitleme olması lazım. nitekim ben öyle yapıyorum. arabadan alacaklarım var diyelim. kapıyı açık tutuyom. anahtarlar 2 kez kitleyip anahtarı cebime koyuyorum. sonra kapıdan alacağımı alıp kapıyı kapatıyorum. kapı genede kilitleniyor. bi sorun olmuyo.
anahtarı bi kontağa tak ve senkronize etmeyi dene. belki bi ihtimal işe yarar..
bizim araçlarda maalesef çift kilitleme yok. ne emniyet kemeri uyarısı ne de hıza duyarlı otomatik kilit... hırsızlaarrrr demek geliyor valla insanın içinden.daha eski versiyonlarda olup da üst versiyon araçlarımızda olmamasına hala anlam veremesemde tech2 cihazı ile bile aktif edilemiyor ne yazık ki (deneme ve tecrübelerle sabittir...)Böyle bir özellik mi varmış ilkkez duydum yaa.Daha kendi aramabı tanımıyorum yuh olsun bana(Benim 2009 astra hb cdti. herhalde bu uygulama onda da vardır.Bir deneyeyim.Bilgi ve paylaşım için teşekkürler...