kapaklı bi bidonun içinde yıldız şekli olan lamba yanıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan samlx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

samlx

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2002 Opel astra g kasa araca sahibim. şuan kitapçık fransızca yazıldığı için çevirebildiğim lamba adı ( Motor elektronik kumanda soğutulması ) bu. kapaklı bi bidonun içinde yıldız şekli olan lamba yanıyor. Çalıştırır çalıştırmaz sürekli Fan devreye giriyo kapanmıyor. kitapçıktan açıklamayı çevirdim

Kontak açıldığında ışıkları tanık. Motor çalıştığı zaman onu yanar moteur.S başlangıç ​​kapatır.
motor veya devre frigorifque kremi soğutma devresinde arıza.Etecronique secuors programı geçer. Bu â roluer sürdürmek mümkündür. soğutma sıvısı seviyesini kontrol edin

en fazla bu şekilde bi çeviri yapabildim servise götürmeden bi bilgilendirirseniz sevinirim lütfen ..

Yazınınzdan pe birşey anlamadım ama anladığım fan devreye giriyor ve arıza ışığı yandığı....roleye bakın fan rolesine

Samet Bey sorunu anladım rolelere bakın olmadı tamponun orda modül var o arızalı
aklıma gelmiş iken hararet müşürü de olabilir bunlara baktır

Modül çatlak sanırım su almış ondan olabilir mi ?

O zaman hatayı başka yerde aramayalım...değişmesi gerekecek,çıkma sağlam bulursanız yenisi bilmiyorum ne kadar

Anladım Çok teşekkür ederim. peki aracın yol yapması halinde sorun çıkar mı ? yaklaşık 300 km lik bi yol fan sürekli çalışır halde?

Anladım Çok teşekkür ederim. peki aracın yol yapması halinde sorun çıkar mı ? yaklaşık 300 km lik bi yol fan sürekli çalışır halde?

Devamli fan calismasi motorun ihtiyaci olan optimum isinin altinda kalmasina bu da biraz fazla yakit sarfiyatina neden olur.

vakit kaybetmeden ....hemen servise...

Geri