Kapakları söktüm. Siyah saç jant sizce nasıl olmuş?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpmurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
toprak zemin rallilerde takıyorlar böyle jantları :) ben kışlık lastikleri böyle kullanıyorum. astraGnin hiçbir jant kapağı tamamıyla hoşuma gitmiyor, keyfime göre de kapak bulamadım.

kirliyken yorgun duruyor araba. ama yıkamadan sonra o siyahları parlatıyolar ya spreyle, çok farklı oluyor emin olun. bi on lirayı harcayın önce, yıkatın, siyah çıtaları, kapı kollarını ve jantları spreyle parlatsınlar, o halinin resimlerini çekin, emin olun olumlu yorum sayısı artacak. tabi bir çelik jant güzelliğine ulaşamayabilir o ayrı :)

bir seçenek de bu jantları beyaza boyamak, onu da düşünün...

Beyaz değilde,böyle füme gibi bir renkte yakışabilir..

Arabayı yıkkatım az önce temiz halini cekeyim bakalım öyle nasıl olmuş :)
akşama eklerim :)

Aydında black magic farlı araç yok olsa sökeriz :kop:
Şaka bir yana İzmire geleyim yapalım şunları yaa.
Tavana siyah folyo, Farlar Angel, jantlar saç parlak olacak. ( bana yay demeyin lütfen :( )

cidden güzel durucağını mı düşünüyosun?

burda çok maganda var dediğin halde gezen...

cidden güzel durucağını mı düşünüyosun?

burda çok maganda var dediğin halde gezen...

evet buda bir bakış açıcı birazda müşterinin yanına siyah tavan folyo engel far, kapaklar çıkartılmış pek gitmek istemiyorum bugün tüm müşterilerim sordu. Ne yaptın kapaklara diye :) bende keyfimden çıkardım diyemedim. Kırıldı felan diye attım artık. Jant almam şart fakat orijinal jant istiyorum. Oda biraz pahalı. Lastik ebatları ile oynama yapmak istemedim için 15" Jantlarda pek iç açıcı değil.

jant lastik yay değişme durumu yoksa bence orjinalini hiç oynama her şekilde traktör gibi duracaktır. :( bi takım kapak al tak tertemiz

Abi bak burada orijinal jantlar var..

> Click <

böyle guzel folyo olur tavana angel far ve sıyah spor stop guzel olur :D

olmamıs:..

en guzel şey kısıtlı ımkanlarla ne yapabılmek önemlı parka sprey boyayla jantlar boyanır daha ıyı olur :)

Yıkanınca resimlerini çektim şöyle baktım da vallahi hiç olmamış. :D Hatta buraya koymaya bile cesaret edemedim :) Ama kesinlikle siyah çelik jant almam lazım cok tatlı oluyor...

Herkese görüşlerinden dolayı teşekkür ederim.
Bu arada konuyu kilitleyebilir miyiz.?

Geri