kan vermek isteyen arkadaslara duyurumdur..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lazkoqat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lazkoqat

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
hepinizden allah razı olsun.. dua etitiginizi biliyorum bundan 5 gun oncesine kadar sadece trombosit ile ayakta duran kuzenim hergun 0 RH+ kan bulmak zorunda kalıyordukk..

5 gundur kırmızı kan ile karısık veriliyor yani bankadan alınıyor kan..

VE 3 GUN ONCE GOZLERİNİ ACTI.. VE BU GUNDE YEMEK YEMEGE BASLAMIS BİRAZ ONCE ÖGRENDIGIM HABER :) COK MUTLUYUMM..

KAN BANKASINA DUN ITIBARI İLE 4 OLAN BORCUNUZ 5 OLDU BU AKSAM DA TAKILIRSA 6 OLUR

1 AY İCERİSNDE YASAK OLAN 2 KAN VERDIM BU GUNDE VERMEYE CALSIACAGIM AKSI TAKTİRDE KAN VERİLMEYECEKMİS :((

iftar saatinden itibaren gece cok gec saatlere kadar oradayım..
kan grubu ne olursa olsun kan vermek isteyen arkadas olursa beklerimm..

egemen beder 0533 704 06 00 eger 8 9 kişi kan verebilirsek kısa bir sure de olsa ihtiyacımız kalmayacakk 3 4 gun yane

güncel

allah yardımcısı olsun yardım ulaşacaktır en kısa zmanada inşallah

egemen bana acil durumda trombosit için gel demiştin kanım 0+ olduğu için...durumlar değişti şimdi galiba geleyimmi kardeşim

güncell

egemen bana acil durumda trombosit için gel demiştin kanım 0+ olduğu için...durumlar değişti şimdi galiba geleyimmi kardeşim

yok abiicm sen kall bana 0 aciliyetii dahaa fazla oluyor o zman elim ayagım karısıyorrr

+ guncelll olsun

hocam öncelikle geçmiş olun, istanbulda olsam dakika beklemez gelirdim ama ankaradayım. Eğer ankaradan nakil kabul ediyolarsa burdan kan verebilirim.

geçmiş olsun güncel

Geri