22 Eki 2008 #11 atomkarinca Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 31 Eki 2006 Mesajlar 1,824 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 50 geçmiş olsun
22 Eki 2008 #12 dragon Editör Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Tem 2006 Mesajlar 4,695 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 yezocan' Alıntı: Oki Ve Yavuzla beraber 5 kişi bulduk. son bir kişi kaldı Genişletmek için tıkla ... OKİ'yle yanyana kan vericez hee? Yeliz kaybettiğimiz kanı nasıl telafi ederiz? Gelirken kasaba bi uğrada hastanenin bahçesinde mangal yakıp kanlı kanlı bi et yiyelim
yezocan' Alıntı: Oki Ve Yavuzla beraber 5 kişi bulduk. son bir kişi kaldı Genişletmek için tıkla ... OKİ'yle yanyana kan vericez hee? Yeliz kaybettiğimiz kanı nasıl telafi ederiz? Gelirken kasaba bi uğrada hastanenin bahçesinde mangal yakıp kanlı kanlı bi et yiyelim
22 Eki 2008 #13 MOKIA Başkan Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Ağu 2006 Mesajlar 3,819 Tepkime puanı 16 Puanları 38 Geçmişolsun. ben uzagım ama forumda yakın olan arkadaşlar gereken ilğiyi gösterecektir. Ama kan gurubu neden önemli değil. Yanlış anlaşılma olmasın.
Geçmişolsun. ben uzagım ama forumda yakın olan arkadaşlar gereken ilğiyi gösterecektir. Ama kan gurubu neden önemli değil. Yanlış anlaşılma olmasın.
22 Eki 2008 #14 nzambak Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Eki 2007 Mesajlar 69 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 45 çok geçmiş olsun
22 Eki 2008 Konuyu Başlatan #16 yezocan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Tem 2006 Mesajlar 5,338 Tepkime puanı 0 Puanları 0 dragon' Alıntı: OKİ'yle yanyana kan vericez hee? Yeliz kaybettiğimiz kanı nasıl telafi ederiz? Gelirken kasaba bi uğrada hastanenin bahçesinde mangal yakıp kanlı kanlı bi et yiyelim Genişletmek için tıkla ... hay Allahım ya hastane bahçesinde mangal düşünemiyorum bile MOKIA' Alıntı: Geçmişolsun. ben uzagım ama forumda yakın olan arkadaşlar gereken ilğiyi gösterecektir. Ama kan gurubu neden önemli değil. Yanlış anlaşılma olmasın. Genişletmek için tıkla ... taze kan vereceğiz işlenmiş kan alacağız. kana karşılık kan istiyorlar yani ellerinde kan var aslında
dragon' Alıntı: OKİ'yle yanyana kan vericez hee? Yeliz kaybettiğimiz kanı nasıl telafi ederiz? Gelirken kasaba bi uğrada hastanenin bahçesinde mangal yakıp kanlı kanlı bi et yiyelim Genişletmek için tıkla ... hay Allahım ya hastane bahçesinde mangal düşünemiyorum bile MOKIA' Alıntı: Geçmişolsun. ben uzagım ama forumda yakın olan arkadaşlar gereken ilğiyi gösterecektir. Ama kan gurubu neden önemli değil. Yanlış anlaşılma olmasın. Genişletmek için tıkla ... taze kan vereceğiz işlenmiş kan alacağız. kana karşılık kan istiyorlar yani ellerinde kan var aslında
22 Eki 2008 #17 AdVeS Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Eki 2007 Mesajlar 1,960 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 47 ""Yeliz Çok Geçmiş Olsun... Yapabileceğim bir şey olursa haber vermeni dilerim...""
22 Eki 2008 #18 SERKAN_61 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Eyl 2006 Mesajlar 2,995 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 41 geçmiş olsun yeliz abla yakın olsak biliyosun hemen gelirim
22 Eki 2008 #19 dragon Editör Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Tem 2006 Mesajlar 4,695 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 yezocan' Alıntı: taze kan vereceğiz işlenmiş kan alacağız. kana karşılık kan istiyorlar yani ellerinde kan var aslında Genişletmek için tıkla ... Benim 1 ünite kanıma karşılık 3 ünite kan isteyin Yada arada kan al,kan ver olmasın.Ben kanımı direkt olarak Tekin'e vereyim,sonucu merek ediyorumda Şaka bir yana zor bir ameliyat olmaz inşallah
yezocan' Alıntı: taze kan vereceğiz işlenmiş kan alacağız. kana karşılık kan istiyorlar yani ellerinde kan var aslında Genişletmek için tıkla ... Benim 1 ünite kanıma karşılık 3 ünite kan isteyin Yada arada kan al,kan ver olmasın.Ben kanımı direkt olarak Tekin'e vereyim,sonucu merek ediyorumda Şaka bir yana zor bir ameliyat olmaz inşallah
22 Eki 2008 #20 G gentleman_ Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Nis 2007 Mesajlar 3,349 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 44 baskalarından dort unıte kan aldıgım ıcın kanın ne kadar onemlı oldugunu bılırım keske sıze yakın olabılseydım
baskalarından dort unıte kan aldıgım ıcın kanın ne kadar onemlı oldugunu bılırım keske sıze yakın olabılseydım