Kamyondan kaçarken duvara :S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun aykal..70-80 le giderken spin attıgında arkadakı hasar nası oluştu öle..komple içeri girmiş..

Geri geri o gördüğün duvara girdik hemde baya şiddetli bir şekilde, arabanın önünü kurtarayım dedim ama kamyonun alt basamağına deyince yana döndük valla o an ne nasıl oldu onu bile bilmiyorum okadar hızlı birşeydeki oldu ve bitti neye uğradığımızı şaşırdık :S

Büyük geçmiş olsun kardeşim ya:(:(:(

Verilmiş sadakanız varmış.

Saol burak abi...

çok geçmiş olsun, kamyoncu ne oldu sonra, hatalıysa cezasını çekmeli. insan hayatıyla oynamak, oyun hamuruyla oynamaya benzemez!

aykal geçmiş olsun kardeş...olacağı varsa oluyor...kader dicez...işin zararlarını ve psikolojisini atlatmaya çalış...

aykal geçmiş olsun kardeş...olacağı varsa oluyor...kader dicez...işin zararlarını ve psikolojisini atlatmaya çalış...

Saolasın ya bende bişey yok ama onur biraz korktu diyeyim geçer 1-2 güne ...

çok geçmiş olsun, kamyoncu ne oldu sonra, hatalıysa cezasını çekmeli. insan hayatıyla oynamak, oyun hamuruyla oynamaya benzemez!

Yok zaten oda 300 metre fln ötede durmuştu geldi yanımıza fln o an uğraşmadım ama bitmedi tabiki , bin kere özür diledi zaten insan hayatını tehlikeye atmak ve hatalı sollamadan dolayı 2 sene ehliyetine el koydular dedi sigortacım .

çok geçmiş olsunn Allah beterinden korusun herkesi:(

of of ofoff :( çok geçmiş olsun Allah korumuş.. kamyonun altında da kalabilirdiniz.. Mala gelsin, hayırlısı diyelim :(

geçmiş olsun... hiç olmadık hataları yapabiliyo karşı taraf... allaha emanet gidioruz aslında

Geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış

Geri