A
aykal
Bilgi Girilmemiş
Off off
Güzel bir gün demiştik ama sonu güzel bitmedi bi şerefsizin yüzünden
Yaklaşık 2 saat önce kuzenim onurla birşeyler almak için dışarı çıktık hava hafif yağmurlu onurların evindeyiz arkdaşlarda var neyse biz tam çıkıyorduk evden onurun kız kardeşi geldi bizim arabalar aşşağı otoparkta olduğu için oraya kadar inmeyelim dedi onur ve kardeşinin arabayı aldık . Çıktık yola yollar hafif kurumuş fln neyse giderken karşıdan büyük kırmızı belediye otobüsünü sollayan bi kamyon çıkmazmı karşımıza hızımda o an 70-80 civarı ne yapsak kaçarı yok öldük dedim ben bu kamyoncu arkadaşta anladı hatasınıda geç oldu
birden sağa kırdı yanında otobüs var olabildiğince yanaştı ama olmadı ne yaptımsada sol sürücü tarafından kamyona dokunmamızla bizi altına aldı daha doğrusu alıyordu , o anlık refleks ile gaza bastım ve el frenini çektim dedim ya ölecez ya ölecez bi şekilde kurtarmaya çalıştım ve olduda kamyona çarptıktan sonra el frenini çekmemle araba tersi bi hareketlee kurtuldu ve döne döne karşı şeritteki evin duvarına tersten girdik . Kamyona çarptığımızda airbagler açılmıştı duvara çarptımızda airbaglarimiz artık olmadığı için emniyet kemerlerimiz takılı olduğu halde ben alnımı ve kafamın sol tarafını direksiyona çarptım kaşım açıldı vs onurunda sol kolu orta konsola çarparak çatladı . Gerisi bilindiği gibi ambulans geldi kamyoncuyla kavga edildi dikiş atıldı falan filan
15 dk için çıktığımız yolda başımıza gelmeyen kalmadı yani :S:S Vallahi bizdeki eşşek şansımı ne şansı anlamadık siz siz olun lütfen yolda çok dikkatli olun . Allah kimsenin başına vermesin , olayın o anki şokundan sonra onuru zor kendine getirdik
Neyse çok uzattım işte resimler