Kamu Çalışanlarında Cuma da tatil

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ndipi

Bölüm Sorumlusu
Yönetici
Moderatör
Bilgi Girilmemiş
Kamu da çalışan arkadaşlar cuma da tatil. Tatil yarın öğleden sonra başlıyor.

http://www.memurlar.net/haber/495378/

arkadaş ayar oluyorum şu memurlara verilen tatillere.
gereksiz çok gereksiz...

Yarın öğleden sonra olayı yanlış. 31 Aralık 17:00 da mesai bitiyor.

arkadaş ayar oluyorum şu memurlara verilen tatillere.
gereksiz çok gereksiz...

Fatih yanlış anlama da sen memur olsan yine aynı düşünceye sahip olurmuydun.

Bende memurum ama geçtiğimiz bayramların birinde tek günü tatil yapmayıp tatili uzatmayan kişiler seçim yaklaştığı için şirin gözükmek adına yılbaşı tatilini uzatiyorlar ya ben ona üzülüyorum.

birşey soracam, noterler de tatil mi şimdi? Cuma günü yeni araba almayı planlıyordum :D

Fatih yanlış anlama da sen memur olsan yine aynı düşünceye sahip olurmuydun.

evet olurdum...
şuanda özel sektörde çalışmam hiçbir zaman zoruma gitmedi. tatil vs pek önemsemem.
hafta tatilim olsun senelik iznim olsun yeterli. durduk yere ota b.ka tatil verilmesine karşıyım. Dünyada en çok tatil yapan milletiz...

Ya olayı nereye getirdiniz? Şimdi bu tatilden öğrenciler de fayda edecek bakın kapı da kar var. Sonra veliler olarak gözünüz kulağınız valilikte olacak idi. Aman kar izni versin diye...

Yaw ne milletiz yeminle.....

yılbaşı günah ama tatil 5 gün :D hey yavrum hey...

Ya olayı nereye getirdiniz? Şimdi bu tatilden öğrenciler de fayda edecek bakın kapı da kar var. Sonra veliler olarak gözünüz kulağınız valilikte olacak idi. Aman kar izni versin diye...

Yaw ne milletiz yeminle.....

Allah Allah...
Olay nasıl nereye geldi ? Hükümetin her kararına itiraz ediyoruz ama millet olarak tatil olunca herkeste bir u dönüşü.
Kar tatili olacaksa ayrı mesele ama sanırsınız memlekete çığ düştü. Doğudakiler ne yapsın adamlar 1 mt karda okula işe gidiyor kış boyunca.
Bazen kızmıyorum şu tayyipe özelleştirsin tüm kamu kuruluşlarınıda yılbaşıydı ay başıydı canı sıkıldıydı tatilleri olmasa diye.

Geri