Kampanyası (hediyesi) olan benzin firmaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MerifasT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
shell traş pıçagı ve köpüğü veriyodu ama kampanya geçti sanırım :)

PO 100 ytl yakıta maximum karta 5 ytl veriyor. En fazla 5 sefer 100 ytl yakıta toplamda 25 ytl... İdare eder işte

po dan 2. 100 ytl de futbol topu veriyolardı topların üstüne bayrak koymuslar tepki alıcaklar diye geri toplamıslar yopları sonra bardaklarıda iptal etmişler gazete verdiler :)

karar vermek zor siz olsanız hangisinden alırsınız :) genelde shell den alıoruz shell club card da var

elden hediyeler istasyona göre değişiyor genelde hemen hepsi çakı çakmak ayna tarak 5 metre don lastiği tarzında hediyeler weriyolar ama opet yada shell kartın warsa iyi puan biriktirebilirsin uzun yok zarfında sonradan ne istersen alırsın

bizde gnlde öle yapıorz ama artık eskisi gibi puan birikmiyo bir çok defa da kullandık puanları o yüzden

opet ten minimum 100 ytllik akaryakıta fiş'inde bir şifre veriyorlar. sifreyi gönderiyorsun turkcellden 100 kontur geliyor.. 2-3 kez aldık

opet kart vb. seylerde gerekmiyor
ben 2007/kasımdan beri opetten alıyorum benzini su bardagı falan veriyolardı kontor falan hiç vermediler bana 100ytlnin altında da mazot almadım yanı

bn total kart kullanıorm epey puan biriyor :)

Geri