Kamera Şakası: Tuvalette biri ayağınıza b*k sürülü kağıt ittirse nabardınız?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omero72
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

omero72

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
http://www.youtube.com/watch?v=OkHJc0ZJo-Y

Videodan alıntılar: 0:39 Hey man, can you tell me how it looks like to you, does it look healthy? Just wanted to know if it looks good to you man.

Hey bunun nasıl göründüğünü söyleyebilir misin, sağlıklı görünüyor mu? Sence iyi görünüyor mu onu öğrenmek istedim dostum

1:39: I just wanted you to see it man
Bir görmeni istedim dostum

:)

Ya nutellayla tuvalete girilirmi! Başka birşey sürse gene iyi

yabancıların adetleri bizden daha farklı örneğin biz ekmeği yerde gördükmü kaldırırken onlar ayağıyla basıp geçebiliyor ama konuşmalar iyimiş:)

Yanlız bu üstü koyu kahverengi lekeli bir kağıt ayakkabıya dahi değmesini istemezsin.

45. saniyedeki dayım türk galiba, çekti emaneti :D

O arada bi saniye baakayim deyip neticeyi klozetten kaldırmakla adamın eline bırakman bir olcak ....hasirt zöpölft diye :D:D

Bak sağlıklı olan bu oyna dur :):)

En güzelini Mert'in dediği gibi 45. saniyedeki lavuk yaptı. Direkt işedi :D

45. saniyede eline idrar gelen şakacı "oh you're fucking serious bro, it's a prank, it's a fucking prank dude" --> "sen ciddi misin kardeş, bu bir kamera şakası, kahrolası şaka dostum" Altyazısız video olduğu için yardımcı olayım dedim.

Hocam bunları dinleyerek yazıyosan, sendeki ingilizce kulağıda çok sağlammış be :D
Roket hızıyla konuşuyolar adamlar, Lisedeyken ingilizce'den ödül almış biri olarak 2-3 tane kelimeyi anlayıp anca tanımlayabiliyorum :D

Aslında son yıllara kadar ben de İngilizceyi kağıt üstünde biliyordum fakat Amerikalıların bu tür şaka videoları gibi orjinal şeyler seyrede seyrede gelişti. Bu tür videolarda altyazı veya seslendirme seçeneği olmayınca mecburen gelişiyor zaten.

Geri