Kam Devir Sensörü

opelvectra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaşlar benim arabam opelvectra 2.0 cd. ve arabama tüp taktıraldan beri arza çıkartmaya başladı bukezde kam dervir sensörünün arzalandığını öğrendim ikide bir motor arıza lambası yanıyo ve yaptırtmayı düşünüyorum yaptırtmazsam zaten yolda kalacağım bu opellerde lpg sistemi uyumlu olmuyor mu anlamadım gitti lpg den önce hiç birşey yoktu. bu arada lpg sistemim lovato sıralı sistem.bana n yapmamı önerirsiniz. şimdiden teşekkürler.. sağlıcakla kalın..

ben 2 aracımda 1 yıldır kullanıyorum lpg sıralı sistem hiç bi arıza vermedı LPG den dolayı..
Aracındaki Egzantrik devir sensörü aynı zamanda devir sensörü oalrakta geçer ve LPG ile hiç bi ilgisi yoktur.. Ben lpg taktırmdan önce 2 kez degiştim..
O2 sensöründen veya ateşlemeden bi arıza alrısan LPG yi suçlayabilirsin.. Devir sesnösrü dogal bi arızadır. Bilginizee

kayhan o zaman ben aracımdaki lpg yi söktürteceğim bilgisayara bağlandığında 3 tane hata vermişti ateşleme sistemi,Egzantrik devir sensörü ve bobinle ilgili bişey 3. tam olarak aklımda kalmadı ( bobinle alakalı olan). hiç denemedim ama bu araçlar benzindeyken km de n kadar yakıt tüketiyor, lpg de aldı başını gidiyo zaten bu gidişle benzine yaklaşacak. geçenlerde zamn gelmiş yine 1.5 olmuş 1 ayda iki defa zam geldi nedense lpg li araçların artışıyla orantılı bi şekilde artışmı n gösteriyor her neyse. yarın aracımı servise götürüyorum randevuyu yarın için aldım 2 gündür arabayı yerinden kımıldatmıyoruz n olur n olmaz diye yarın bi çalıştırıp servise götüreceğiz hayırlısı.bana benzindeyken km de n kadar yaktığı hakkında bilgi verirsen çok sevinirim.... cevabın için teşekkürler ...sağlıcakla kal..

Geri