kalorifer sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ayhan32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ayhan32

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
hararet 100 yaklaşınca kolorifer soğuk hava veriyor
yardım petek bakıldı termostat devirdayim bakıldı

Suyu ne alemde??? tortu birikimi olmus kalorifer girislerinde...veya acip kapama vanasi bozulmustur..

- Kalorifer peteğine su gelmiyordur
- Aracın soğutma suyu eksiktir
- Kalorifere komut eden düğme veya musluk arızalıdır

- Kalorifer peteğine su gelmiyordur
- Aracın soğutma suyu eksiktir
- Kalorifere komut eden düğme veya musluk arızalıdır

++ Kalorifer musluğunda olma ihtimali yüksek. yakın zamanda başıma geldi

opellerde heralde kalorifer sorunu genel bir sorun. fabrika hatasımıdır nedir.benım araç da ısıtmıyor. petek değişti. termostat değişti. kaloriferle ilgili ne varsa hepsine bakıldı. butun parçalar arızalı olup olmamasına bakılmaksızın değiştirildi. ama yıne de kalorifer ısıtamıyor. bakmayan usta kalmadı ama kımse içinden çıkamıyor. sırf bu yüzden aracımı satmayı düşünüyorum. çünkü kışı hep hasta geçiriyorum arabaya bindiğim zaman.

Kader diyelim gitsin...

opellerde heralde kalorifer sorunu genel bir sorun. fabrika hatasımıdır nedir.benım araç da ısıtmıyor. petek değişti. termostat değişti. kaloriferle ilgili ne varsa hepsine bakıldı. butun parçalar arızalı olup olmamasına bakılmaksızın değiştirildi. ama yıne de kalorifer ısıtamıyor. bakmayan usta kalmadı ama kımse içinden çıkamıyor. sırf bu yüzden aracımı satmayı düşünüyorum. çünkü kışı hep hasta geçiriyorum arabaya bindiğim zaman.

Şiddetle katılıyorum 5 senede 2 Corsa 2 kalorifer radyatörü ve ıslanmış bir taban, yoğun antifiriz kokusu ve her sene polen filtresi orjinaliyle değişmesine rağmen buğulanan camlar. Sonuç, bir kış daha geliyor dualar tek dayanağımız.:cry:

Araçta lpg varsa bu dediğimi değerlendirin.
Aynı sorun benim arabada da vardı, lpg beyninin oraya takılan boruların yerlerini değiştirdiler sorun çözüldü.

Motor bölümünde iki hortum iceri kabine gider onlara bak sicakmi... eger teki sicak ise ya sicak soguk acma kapama musuru(muslugu bozuk)tur..eger ikisi de ilik veya sicaksa hava vardir...veya soguk sicak hava girisini saglayan kapakcik bozuktur..

Corsa C Cosmo

Aynı sorun benim araçta da var.Peteğin giriş ve çıkış hortumları sıcak.Ancak kalorifer dengesiz ısıtıyor.Termostat yeni değişti.

Geri