kalörifer sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 354270
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

354270

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selamlar arabamın kalöriferi kapalı olduğu zaman petekten sıcak hava geliyor bu normal mi sorun ne olabilir

normal bir durum sorun yok.dışardan hava basıncı olduğu için içeri hafif hava girişi yapar

saolun

benim aracımda kalorifer açıkken araç zorlanıyor ve çekişten düşüyor ekranda ECO yazıyor ne yapmalıyım

selam arkadaşlar artık bende bir opel sahibiyim (2003 merica 1.6 cosmo)
yalnız cumartesi kayseri servise gittim triger kayışı ve devirdaimi değişitirdim 53000 km de. sorun aracımın seyir halinde klima ile 28 derecede çalışırken ısıtmadan hava üflemeye başladı. servis sorunu giderdiğini fakat yeterli ısıtmanın lpg den dolayı olmadığını söylediler. önceleri birsorun yok tu. bir kaç usta baktı kaloriyfer radyatörü tıkalı dediler açtık. şimdi kötü koku geliyor ve ısıtmıyor. acaba kalorifer radyatörünün giriş ve çıkış borularını yanlış takmış olabilirler mi?
bu konuda nasıl bir sıra takip etmeliyim ki problemim düzelsin
ben rezistanstan şüpeleniyorum. dijital klima var araçta
bilgili arkdaşlar lütfen yardımcı olun
iyi günler

selamlar arabamın kalöriferi kapalı olduğu zaman petekten sıcak hava geliyor bu normal mi sorun ne olabilir

aynı sorun bendede var.Bazen çekilmez oluyo.Bide acayip bir koku veriyo içeri.

petekleri kapatıyorum bende ama ayarı soğuk hale getirdiğinizde de hafiften soğuk hava gelir ordan ve bence iyide olur. çünkü kabin içi hava sirkilasyonu şart. oksijen girmesi lazım bir yerlerden :)

koku kısmını bilmem de orta sıcaklıkta 1-2 dk açıp kapatırsan normal bi hava eser oda çok rahatsız etmez.

iç sürkülasyon düğmesine basın

Geri