Kalorifer sıkıntısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OSPREY34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OSPREY34

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba 96 model opel vectra b 2000 aracımın kaloriferinde bi sorun var
hararet 90 olmasına rahmen çok ılık bir hava veriyor neden olabilir sizce
cevaplarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
kalorıfer peteklerı tıkalıdır
petek degısecek

Bende de geçen kış aynı sorun vardı. Usta kalorifer peteğini çıkardı biraz temizledi ama nafile, değişecek demişti, bende ihmal ettim. Acaba fiyat konusunda servis ve ustalarımızdan bir bilgi alabilir miyiz?

100 lıra cıvarında kalorıfer olması lazım
ıscılık degısır 50 de alan olur 200 de

tamam petek tıkalı diyorlarda geçen servise telefon ettim arabada tüp varsa bağlantıları yanlış olabilir dediler herhalde gidip gösterecez artik servise ne çıkarsa artık kış geldi malüm

arkadasım bunu kontrol edebılırsın sımdı...
aracın ıcınde sag taraf altta kapak var onu ac orda kalorıfer boruları gorunur
onları elınle kontrol et ıkısıde sıcaksa petek tıkalıdır
bırı sıcak bırı ılıksa yada soguk kaputtan kalorıfer gırıs cıkısları ters olabılır
eger buda degılse devırdayıma bak yetersız gelıyor olabılır
lpg den dolayı oldu dıyorsan t ek olan sıcak su gırıs cıkıslarına bak
ama petekde cıkar genelde

aynı sorun bendede vardı petek değişecek dediler sıfırını 185 YTL ye aldım. yerine taktıklarında yine olmadı. komple söküp baktılar, sıcakla soğuk ayrımını yapan pim yerinden çıkmış takınca çalıştı. ama 140 YTL işçilik verdim. çok pahallıya mal oldu. belkide petek sağlamdı.

emin28 arkadaşım bu sıcakla soğuk ayrımı yapan pim nerde acaba bende boşuna petek parası falan vermeyim ben petekte olduğunu zannetmiyorum zaten ılık bi hava veriyor 90 derece hararette

Son düzenleme:
termostat dvamlı açık kalıyo olabilr her kez bi bilmiş peteeeeeeekkkkkkkk olmazki önce bi kontrol iyice sonra arıza tespiti petekte değilse ne olaak yazık giden paraya termostatta olabilir petekte bakılması lazım

Geri