16 Kas 2009 #1 T trex06 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Nis 2009 Mesajlar 11 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 kalorifer radyatörünü sökmek için orta konsol nasıl çıkartılır.bazı formlarda vites ve çakmaklığın olduğu yerin çıkarılması kafi diyorlar doğrumu Son düzenleme: 16 Kas 2009
kalorifer radyatörünü sökmek için orta konsol nasıl çıkartılır.bazı formlarda vites ve çakmaklığın olduğu yerin çıkarılması kafi diyorlar doğrumu
16 Kas 2009 #2 C corsa cdti Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Tem 2008 Mesajlar 1,203 Tepkime puanı 0 Puanları 0 bu iş senin benim yapabileceğim bir şey değil. adam gibi ustanın yapması lazım.
17 Kas 2009 #3 woha Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Eki 2006 Mesajlar 44 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 bende dün söktürdüm kalorifer radyatörü tıkanmış.perçinlerini açıp içini temizlediler şimdi çok güzel ısıtıyor.benimki çamur olmuştu belik seninkini tuzruhu ile çalkalasa yeter.çakmaklıgın ordan torpidoya zarar veriyor.sen kompale söktür
bende dün söktürdüm kalorifer radyatörü tıkanmış.perçinlerini açıp içini temizlediler şimdi çok güzel ısıtıyor.benimki çamur olmuştu belik seninkini tuzruhu ile çalkalasa yeter.çakmaklıgın ordan torpidoya zarar veriyor.sen kompale söktür