kalkşta arabam bayılıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan atalip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

atalip

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
iyi günler opelim üyeleri
Arabam kalkışlarda stop edecekmiş gibi devir düşüyor (yokuşta daha belirgin oluyor bazen stop ettiriyoruz)
debriyaj seti yeni degistirdim
buji yeni
Hava filtresi yeni
Aracında lpg bulunmuyor benzinli
sadece katalizör içi boş ve aracında p0420 arizasindan baska arıza gözükmüyor sizce arkadaşlar ve abilerim neyden olabilir

Son düzenleme:
benimde sizinki gibi bir sorunum var dediğiniz kadar değil fakat biraz hantallaştığını hissediyorum. Öğrendiğim bilgiye göre egr ve boğaz kelebeği temizliği bu sorunun çözümü umarım doğrudur

kalkarken gaz basmazsanız opel aracı bayılır stop edecekmis gibi olur etmezse bir iki saniye gaz yemez sonra açılır.

Aracımı eski haliyle karşılaştırtigim için bana bayılıyor geliyor stop etmiyor yoksa

Aracımı eski haliyle karşılaştırtigim için bana bayılıyor geliyor stop etmiyor yoksa

evet benim aracımın da eski hali böyle değildi opel mühendislerinin aracı kalkışlarda bayıltmak için uğraştıklarını sanmıyorum bir problem var

opel mühendisleri bayıltmak için uğraştıklarından değil araç ağırlığı motor ve volanın etkisi o ;)

Benden başka kimsenin böyle sorunu olmadı mı ustalar

Arıza kodu veriyormu? başka bir hata oluyormu rolanti vs?
neler yaprdınız mesela EGR ye baktırdınız mı?

P0420 arızası veriyor egr valvi 4 yıl önce yeni almıştım daha öyle hiç temizletmedim

katalitik hatası o. katalitik tıkanmış olabilir...

Geri