kalkışta ötme sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
küçük bir ihtimal.
eger aracınızda karter koruma varsa ve manifoda ufak bir temas söz konusu ise dediginiz sesi yapar.
yavaş hızlanırken yapmaz.
üst viteslerde zaten yapmaz
bir bakın ve ya baktırın ondan sonra karar verin

yine olmadıı :(

dün sanayiye gidip baskı balata yı değiştirttim. Ama ses yine kesilmedi. ses aracın sağ tarafından geliyo. kayışın olduğu bölgeden geliyor ne olabilir bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen?

üzüldüm..umarım boşuna değiştirmiş olmazdınız çıkan baskı balatanız ne durumdaydı

isterseniz v kayışını söküp 1-2 dakika kullanabilirsiniz ses devam ederse yürüyene ve şanzumana bakılablir,ses kesilirse v kayış gergisi ve şarj dinamo kasnağına bakılabilir ama bunlar sürekli ses yapar bunlardan olacağını sanmıyorum

Son düzenleme:
Ayni sorunu bende yasadim v kayisi gergi rulmani degisince sorunum cozuldu. Ama tavsiyem takim halinde degistirmeniz.

sanayiye bir daha gitmeliyim..

s3f!k arkadaşım için video için teşekkürler. Ama ses o şekilde değil ses bayanların mutfakta kullandığı mikser sesine benziyor.biraz daha incesi olabilir. sesi dikkat ettim arabanın sağ tarafından geliyor. Kayışın olduğu bölgede ses daha fazla dediğiniz gibi kayışla alakalı olabilir. şanzımanla ilgisi var mı bilmiyorum..:(

teşekkür :)

Küçük yerde yaşamak ne sıkıntılıymış ya . Sırf bü yüzden bile tayin isteme gerek galiba.. Burdaki ustaların her biri ayrı bir şey söyledi. Ben de Konyaya gittim. Usta sesi dinledi ve devirdaim sesi dedi. Yanlış anlamayın ama çok canımı sıktı bu ses eminmisiniz dedim. Hocam Değiştireyim ses kesilmezse para almıycam dedi. v kayışını ve devirdaimi değiştirdik veeeeeee ötme sesi kesildii. cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür artık rahatladım ya ....:)

Geri