Kalkış sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gelincik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gelincik

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bende 2000 model astra cd var. Yokuşlarda kalkmaya çalıştığımda, araba ya geri geri gidiyor veya araba bağıra bağıra kalkış yapıyor. Bazende istop ediyor. 15 senelik şoförüm sanki acemimişim gibi oluyor. Servise sordum opeller genelde böyle dedi. Servisteki elemanla yola çıktık. Bayırda durdurup denettirdim. Oda istop ettirdi bir defa daha denedi, araba bağıra bağıra kalktı. Yardımcı olurmusunuz.

pek anlamam ama forumdan okuduklarım kadarıyla, baskı balata bitmiş...

bende baskı balata diyeceğim ama servisteki eleman diyorsun ve hala bu sorunu çekiyorsun onlar bir çözüm bulamadı ise sanırım bana pek laf düşmez.

baskı balata sağlam mış, eski arabam doğan slx 1,6 ie di. onda yokuş nekadar dik olursa olsun çıkardım. Onu arar oldum

Arkadaşlar bende 2000 model astra cd var. Yokuşlarda kalkmaya çalıştığımda, araba ya geri geri gidiyor veya araba bağıra bağıra kalkış yapıyor. Bazende istop ediyor. 15 senelik şoförüm sanki acemimişim gibi oluyor. Servise sordum opeller genelde böyle dedi. Servisteki elemanla yola çıktık. Bayırda durdurup denettirdim. Oda istop ettirdi bir defa daha denedi, araba bağıra bağıra kalktı. Yardımcı olurmusunuz.

Araç lpg'limi yoksa benzindemi kullanıyorsunuz önce onu belirtin ve baskı balatanızdan seyir halindeyken debriyaja basınca tiz bir ses geliyormu?

bence lpg ile bir ilgisi olmayabilir! düz yoldaki kalkışlarınızda titreme varmı?

arabam lpg li, düz kalkışlarda da hafif zorlanma oluyor.

baskı balata gibime geliyor..

Geri