Kaktüsü olan var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim de var. Büyümesini istiyorsan güneşi sürekli görmesini sağlamalısın. Büyüdükçe daha da hoşuma gitmeye başladı. Tek kötü yanı okşayamıyorsun :D Su vermekten başka bi eğlencesi de yok yani :)

benim yok ama olmasini isterdim :)

haftada 1 su ver yeter başka bişey istemez. üzerinde ki çiçek plastik. canın sıkılınca onu kopar yara olusturmasın.

Bende mi alsam bir tane napsam. :)

kaktusu bence masa ustunuze yani pc ortamina telefonla en cok konustugunuz yere ve bunu gibi ortamlara cok yakin koyun ...bazi olumsuz etkenleri ortadan kaldirildigi one surulmustur :)

çok haklısınız..

bir haberde okumuştum, Amerika'daki birçok şirket, ve Türkiye'de (yanılmıyorsam ya Garanti Bankası yada başka bir banka) tüm çalışanları için bilgisayarlarının yanlarına koysunlar diye kaktüs almıştı..

ve yine aynı haberde, Amerika'daki çoğu termik santralin yakınlarında kaktüs çiftlikleri kurduklarından bahsediliyordu..

radyasyonu emiyormuş..

sene 96-2001 arası benimde kaktüsüm wardı el kadardı.bu parça parça olanlardan çubuk gibi olanlardan değil.büyüdü büyüdü boyu 1 mt yi eni 50 cm yi aştı.ewdeki en büyük saksılı çiçekti pardon ağaçtı :D taşınırken hamal ın eline batmış o gerizekalıda çöpe atmış...:mad:şimdi olsa dalardım o adama beyinsiz...üzerinde aklına gelebilecek bütün işkenceleri yapmıştım.çocuk aklı işte ama buna rağmen büyüdü :D

Geri