Kaktüsü olan var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bimmer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
yüksek lisans için evden çıkıp yurda yerleşince can sıkıntısından gittim bi tane kaktüs aldım :D nasıl bakılır nasıl edilir hiç bilmiyorum :) pencerenin önüne güneşin altına koydum. bilmem doğru ettim mi? kaktüsü olanlar bi fikir paylaşsa :D

bu arada kaktüs bu;

2b39jt.jpg

kaktusu bence masa ustunuze yani pc ortamina telefonla en cok konustugunuz yere ve bunu gibi ortamlara cok yakin koyun ...bazi olumsuz etkenleri ortadan kaldirildigi one surulmustur :)

Bana da annem almıştı geçen sene,bilgisayarının yanına koy radyasyonu önlüyormuş dedi:D haftada bir su döküyorum ama ona bakmak içn yoğun çabam yok akıma geldikçe su söktüğümde oluyor

Bende duymuştum radiasyonu engelliyormuş ama pek inanmadım

radyasyonla ilgili şeyler bende duydum. pc ile tv nin arasına koydum bakalım :D

Kaktüs-Radyasyon ilişkisi şehir efsanesine benziyor, bizim ofistede arkadaşın da var, bilgisayarın yanına koydu :)

Bende yıllardır var birkaçtane bol güneş az su ;)

iş yerinde masamın yakınında vardı. çok ilgili değildim. hatta tip olarak hoşta görünmediğinden cabuk ölsün diye su falanda vermiyordum :)

zamanla bardağımdan kalan artıkları dökmeye başladım. en çokta çayımın dibi ve kayısı suyu. kayısı suyunu çok severim ama bardagımda kalırsa uzerine dökerdim. 2 senede kafadan 20-30 santim boy attı :D ofisten dışarı çıkardım şimdi nerde bilmiyorum :D

bır gun o kotu kaktüs cıcek acarsa hıc sasma doganın en buyuk nımetlerınden bırını goreceksın

bır gun o kotu kaktüs cıcek acarsa hıc sasma doganın en buyuk nımetlerınden bırını goreceksın

evet kaktüsün çiçeği gerçekten sanat eseri gibi çok ilginç ve güzel ;)

Geri