Kaktüs

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan toprakozz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bunu duymuştum yararlı bir bilgi

Çok teşekkürler kısa zamanda alacağım odama.

En cok radyosyon cep telefonunda oldugu icin gittim magazadan kaktus kokulu oda spreyi aldim, cep telefonunun her bi tarafina SIKTIM, mis gibi kokuyor...... Yeni sloganim : YES kaktus, NO radyosyon ! :)

ufak saksida satilan kaktusler olmuyormu, illa boyle collerdeki gibi buyuk olanlarindan mi almak gerekiyor.

Küçükken avuçlamışım bir tane, o yüzden kaktüse gıcığım var. :)

Küçükken avuçlamışım bir tane, o yüzden kaktüse gıcığım var. :)

ya aynen, küçükken yerdeki kaktüs dikili saksıların üzerine düştüm, her yerimden cımbızla diken ayıkladılar, 1 tanesi el bileğimde 2 yıl kalmış sürekli iltihaplanıp kanıyordu, doktor doktor gezdik hiçbiri teşhisi koyamadı daha sonra birgün kendim kurcalarken dikeni çıkardım bileğimde hala izi durur. Benim de gıcığım var

kaktüs yetiştirme çiftliği olan var mı acaba? Mağazadan alırsam bana pahalıya patlar, bir ev dolusu lazım da :)

kaktüs yetiştirme çiftliği olan var mı acaba? Mağazadan alırsam bana pahalıya patlar, bir ev dolusu lazım da :)
4 yıldır büyüttüğüm 45 cm lik kaktüsüm var her yıl tohumlarını etrafa sacıyor.istersen veriyim.koca bir çiftlik kurabilirsin...:D

ehuehue elektronikçi adamın hali başka tabi :D

4 yıldır büyüttüğüm 45 cm lik kaktüsüm var her yıl tohumlarını etrafa sacıyor.istersen veriyim.koca bir çiftlik kurabilirsin...:D
Abi hızlı büyüyecekse olur da, yoksa o tohumlar büyüyemeden yedikleri radyasyonla mort olurlar, Meftun'un dediği gibi, bende radyasyon çok :)

Geri