Kahrolsun pkk

ya bırak allahını seversen..

burada hepimiz yaşanan tatsız olayın enaz sizin kadar farkındayız , hırslıyız ve sinirliyiz .Fakat içimizde duyduğumuz nefreti bu ortamda ağzımıza geleni yazarak yansıtamayız bir anlık sinirimize yenik düşmüş olup yazmışsak bile ,bizi uyaranlara bu şekilde cavap vermemeliyiz.

Yeter dökülen kana yeter şehit olan polisimize askerimize bilmelilerki türk bayrağı inmeyecek vatan bölünmeyecek

sen kımsın kı benı uyarıyosunn..

şurda birlik olacağan yerde yaptığına bak asıl sen kimsin arkadaş bu yazılar ne şurda şu kadar kişiyiz zaten...şu konuDa bile tartışma yaratabiliyomuşsun ya daha ne diyim ŞURDA KAÇ KİŞİ VAR.NASIL BİR KONUDA TARTIŞMA ÇIKIYOR.BU KADAR İNSAN ARASINDA TARTIŞMA ÇIKIYORSA 75 MİLYONLUK BİR TÜRK ÜLKESİ NASIL BATMAZ BÖYLE GİDERSE...GERİSİNİ SEN DÜŞÜN...SİZ TARTIŞA DURUN ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ DİYEDE BAĞIRIN...BİRLİK OLMADIĞI SÜRECE HER ÜLKE BATAR...BÖYLE YAPMAYA DEVAM ARKADAŞ...

şurda birlik olacağan yerde yaptığına bak asıl sen kimsin arkadaş bu yazılar ne şurda şu kadar kişiyiz zaten...şu konuDa bile tartışma yaratabiliyomuşsun ya daha ne diyim ŞURDA KAÇ KİŞİ VAR.NASIL BİR KONUDA TARTIŞMA ÇIKIYOR.BU KADAR İNSAN ARASINDA TARTIŞMA ÇIKIYORSA 75 MİLYONLUK BİR TÜRK ÜLKESİ NASIL BATMAZ BÖYLE GİDERSE...GERİSİNİ SEN DÜŞÜN...SİZ TARTIŞA DURUN ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ DİYEDE BAĞIRIN...BİRLİK OLMADIĞI SÜRECE HER ÜLKE BATAR...BÖYLE YAPMAYA DEVAM ARKADAŞ...
:alkis::alkis::alkis:
kansızların istedikleri zaten bizim birbirimize düşmemiz onlara istediklerini vermeyelim....

bilmiorum ama sanırım ben küfür etmedim söylediklerim onlara iltifattır ... kusura bakmayın ama sanırım ş..... demek küfür etmek demek değil ama yinede küfür olarak algılandıysa kusuruma bakmayın affola....opelim.net ailesine

Nereye taşinmiş bulamadim

konuşmakla olmuyor konuşmadan olmuyor.Bunlar insan deil belli olan bu

Geri