Kafayi yiyecem valla...??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan by_asii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

by_asii

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ARKADAŞLAR BU GUN BASIMDAN Bİ OLAY GECTİ.
ARABAMI SATILIGA CIKARMISTIM
BİRAZ ÖNCEDE ARABAMA BAKMAYA GELDİLER
ADAMLAR TAM 2 SAAT ARABAYI INCELEDİLER VEDE BENIM ARABAMDA GRAM BOYA YOKKEN SAĞ KAPI DEĞİŞMİŞ VEDE KABUT,TAVAN,ÖN CITALAR DA BOYA VAR DEDİLER BEN 8 TANE USTAYA GÖSTERDIM BOYA YOK DEDI BU NEYIN NESIDIR SIZDE UCUZA KAPATMAK MI ISTEDİLER DOGRUMU SOYLEDILER BIR SEYLER SOYLERMISINIZ...?:kop::kop:

onlar küfür istiyor ama sen şeytana uyma :D :D

valla kardeş önemli olan niyettir bence, birde galerice falansa veya çok kararsızsa öyle bir yalan söylemiş olabilir, çünkü 8 ustadan sonra tanımadığın birinin doğru söyleme ihtimal %1 bile değildir bence, sen arabandan soğuma boştan yere, canını sıkma, hayırlı satışlar...

alla kardeş önemli olan niyettir bence, birde galerice falansa veya çok kararsızsa öyle bir yalan söylemiş olabilir, çünkü 8 ustadan sonra tanımadığın birinin doğru söyleme ihtimal %1 bile değildir bence, sen arabandan soğuma boştan yere, canını sıkma, hayırlı satışlar...
sağol kardeşim ama söcseler daha iyiydi yani

takma hocam milletin ne dediği önemli değil eğer sen aracından eminsen satmıyorum dersin olur biter

15 milyarlık arabaya bunların piyasası 10 milyar verirsen alalım daha faza etmez demezlermi ağzını burnunu kırasım geliyor yawww

öyle dediklernde fiaytı 1000 arttırıcan.
bu arac nekadar?? 15.000
hmm.bunun kapıda boya var.fiyat 16.000
kaput değişmiş. 17000 :D :D :D

bosver hocam takma :D

Tipik galerici pazarlığı. Önce arabanı kötüler, sonra kelepir fiyatına alır.

vallaha ya bıktım bu işlerden ya bi vectra c mi alsaydım bidaha araba satmak mı töbe :))
biz araba alırken adamla kardeş oluyoruz ki adamın görü arkada kalmasın malı hayırlı gelsin diye böyle ticaretmi olur kardeşlerim

Bende birgün yıkamacaya gittim adamın biri geldi arabanda güzelmiş dedi teşekkür ederim dedim satmayı düşünüyormusun dedi yok dedim ona rağmen komple boyalı herhalde dedi bende yok araç 99dan beri bizde boya kaza değişen yok buyurun gidelim boya bulunursa anahtarı vereyim dedim şaşırdı durdu durdu siz bu arabayı nerede sakladınız arkadaş ya dedi bir yerde saklamadık dedim, boş konuşan insan çok neyin ne olduğu bilmeden yorum yapanlara takılma ;)

Geri