Kafayi Yicegim Yardim Lutfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BayV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BayV

VIP Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar 2013 astra j aracim var 1.3 cdt motor hatchbak kasalardan aracim tirmanirken yani hizlanirken titrior bunu hafif direksiyonda hissediyorum 120km gecince poryalara baktirdim sorun yok diskleri 2 kere sifir aldim sorun yok balatalarda sorun yok jantlar balans turuyor sorun yok baska ne olabilir aklim almiyor

Hocam yetkili servise gittiniz mi? Soruna teşhis koyan ustalar sizce tam yetkinlikte mi? Neden 2 kere diskleri değiştirdiniz?

Hocam yetkili servise gittiniz mi? Soruna teşhis koyan ustalar sizce tam yetkinlikte mi? Neden 2 kere diskleri değiştirdiniz?
birinci diskleri taktirdigim sanayi idi ikincisi servis o yuzden ama degisen birsey olmadi

Yetkili servislerde, arizayi tecrübe eden ustabaşı olur. Size ariza tespiti yaptilar mi?

Yetkili servislerde, arizayi tecrübe eden ustabaşı olur. Size ariza tespiti yaptilar mi?
tespitleri diskti iste onu degistirince duzelir dediler duzelmedi simdi her gittigimde birseyler degisicek o yuzden gitmeyi dusunmuyorum.

Hocam size arızayı doğru şekilde tespit edecek bir usta lazım. Fakat bu her zaman hemen bulunamiyor. Sanırım siz de biraz uğraştıktan sonra çözüme ulaşacaksınız. Forumda arkadaşların tavsiye ettiği servislerden birine gidip durumu anlatin bence...

Hızlanırken titreme esnasında aniden debriyaja bastığınızda diğer anlamda motordan yükü kestiğinizde titreme halen devam ediyormu? Bu titreme düşük viteslerde düşük hızlarda araca tam gaz verip motora yüklendiğinizde yine meydana geliyormu?

hayir gelmiyor bir tek 120km 110km gecince

Jantlarnız Kapaklı mı. Kapaklar balans ayarınızı bozuyor olabilir. Eğer kapaklı ise kapakları çıkartıp deneyin.

Benimde ilk aklıma gelen balans ayarı ve lastiklerin durumu....Poryalar sağlam demişsiniz...

Geri