Sayın forum sakinleri, bu günlerde ön park sensörüm ile başım biraz dertte. Sabahları aracımı çalıştırdığımda ilk geri manevra ile park yerimden çıkıyorum. Park yerim katlı olduğundan dolayı zemin kata inene kadar, iniş yolunun dar olmasında da dolayı, ön park sensörü devamlı ötmekte. Normal yola trafiğe başladığım zamanlarda dur kalka bile girsem ön sensör öterdi. Fakat bu aralar nedense kendini otomatik olarak off duruma getiriyor.
Öyle ki bugun otoparktan inip şehir tragiğine girdim. Tam kırmızı ışıkta duracaktım ki ön sensörlerden ses gelmediğini farkedip zor durdum. Bu olay bugun dikkatimi çekmedi. 1 haftadır böyle diyebilirim. Bu olay olunca bunu sizle paylaşma gereği hissettim. Acaba bir bilgisi olan var mı yoksa sorun mu var sensörlerde. Cevaplarınız için teşekkürler.
Öyle ki bugun otoparktan inip şehir tragiğine girdim. Tam kırmızı ışıkta duracaktım ki ön sensörlerden ses gelmediğini farkedip zor durdum. Bu olay bugun dikkatimi çekmedi. 1 haftadır böyle diyebilirim. Bu olay olunca bunu sizle paylaşma gereği hissettim. Acaba bir bilgisi olan var mı yoksa sorun mu var sensörlerde. Cevaplarınız için teşekkürler.