kadınlarmı üstün erkeklermi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan setapxxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kadınlarmı üstün erkeklermi

• erkekler

Oy: 105 76.1%
  • kadınlar

Oy: 33 23.9%

• Kullanılan toplam oy
    138
dinen kadın üstünse neden bütün peygamberler erkek?
bu sadece müslümanlarda olan bişey erkek peygamber.sizin inancınıza göre..neyse artık yorum yapmıcam anlamsız çünkü ;)
bu konu farklı yerlere gidicek kapatalım isterseniz nedersiniz:)

Son düzenleme:
kadın erkeğin sol kaburga kemiğinden yaratılmış....dolayısıyla böle oluyo

hangi konuda üstün oldukarı tartışılır.

erkekmi üstün kadınmı?

dırdır, kafa ütüleme ,dedikodu,onubunu çekiştirmek, gelişigüzel para harcama, 100 lerce elbisesi olduğu halde giyecek bişeyim yok diyen ve erkeğin kan ter içinde kazandığı parayı bi anda harcayan.
park yaparken bi öndekine bide arkasındakine çarpan, bütün gün arkadaşlarıyla telefonda saatlerce konuşan hatta cep telefonun kontörü bitince erkeğe aldıran, akşam yatarken kocasına buğün çok yorgunum diyen KADINDAN ÜSTÜNÜ OLAMAZ deyilmi?

erkekmi üstün kadınmı?

dırdır, kafa ütüleme ,dedikodu,onubunu çekiştirmek, gelişigüzel para harcama, 100 lerce elbisesi olduğu halde giyecek bişeyim yok diyen ve erkeğin kan ter içinde kazandığı parayı bi anda harcayan.
park yaparken bi öndekine bide arkasındakine çarpan, bütün gün arkadaşlarıyla telefonda saatlerce konuşan hatta cep telefonun kontörü bitince erkeğe aldıran, akşam yatarken kocasına buğün çok yorgunum diyen KADINDAN ÜSTÜNÜ OLAMAZ deyilmi?
bukadar güzel anlatırlır yaa :good:

yapma soner yaw,dinen herkes eşittir
dinen kadın üstünse neden bütün peygamberler erkek?
1.erkek yemek yapar ama zora kaldımı yapar...askerde hiç yemek yapıp yemedinmi?ben yaparım2.bu yıl öss de 1.olan kişi erkek ama:3.herşeyi biz erkekler yaparsak kadınların ne işivar hayatımızda..yanlız yaşayan çok erkek var bildiğim ve gayet sağlıklılar en azından sacları kadın dırdırından ağarmamış ve kafayı yememişler:D:kop:
başkan bizden ya....
Dinen erkeklerin daha üstün olduğunu ilk defa duyuyorum. Kadınlar hep ezilmişler, şimdi bile kabinede kaç tane kadın bakan var. Hep sen anlamazsın, saçın uzun aklın kısa diye aşağılanmışlar. Okutmazsan, öğretmezsen nasıl öğrenecek ki. Kadını küçük gören erkekler, nedense analarına, bacılarına aşağılayıcı laf söyletmezler. Askerde yemekte yaptım bulaşıkda yıkadım. Ama çoğu asker kantinlerde karnını doyurmuyor mu? Eğitim olayında gözden kaçan bir özellik vardı ustam. Okul yıllarını hatırlarsan ilk öğretimden sonra genellikle sınıflarda erkek öğrenci çok, kız öğrenci azdır. Başarı ortalamasını buna göre yapmıştım. ÖSS de genel başarı oranı kimlerin lehine? Yanlızlık Allaha mahsus. Bu konuda herkes işine geldiği gibi yorum yapar. Mesela; Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır ya da kadın erkeğini vezir de eder rezil de.
İşin şaka tarafları bir yana erkek olmazsa kadın olmaz, kadın olmazsa erkek olmaz. Bunlar birbirini iyi tamamlarsa, iyi uyum sağlarlarsa beraberlikler evlilikler tadından yenmez.

erkekmi üstün kadınmı?
Öyle kadınlar da mı var? Abooooov. Biz iyi sıyırmışız valla. İlhan onlara kadın denmez ki. ( laf aramızda bunların benzerlerinden nadiren de olsa erkeklerde de var:kop: )

peki abi eve bi elektirikli veya yeni cep telefonu aldığında kullanma kulavuzunu okuyarak öğrenebiliyosun dimi...kaçtane kadın bunu yapabiliyo.bırak kılavuzu akumak anlatıyosun öleyken anlamıyo..tamam öğrenmiyomu öğreniyo..ama gec..dinen demişsin...dinen zaten erkek bir adım önde..hadiste allah (cc) önce adem aleyihselamı yaratmış sonra bakmış yanlız kalmış onun sol kaburga kemiğinden kadını yani havva annemizi yaratmış.ve adem babamızı bu esnada uykuya dalmış uyanınca havva annemizi görünce sevinmiş ve kanı ısınmış.

ayrıca peygamber efendimiz demişki...kadın insanın kaburgasından yaratılmış ve en eğri kısmından onu doğrultmaya kalkarsan kırılır yani kadını kırarsın.onu öle eğriliği ile kabulleneceksin vs vs uzayıp gidiyo

ayrıca amacım kadınları aşşağılamak veya rencide etmek değil yanlış anlaşılmasın..

ben dedim konu nerelere gitti:)

forum kurallarını uygun olarak herşey konuşulabilir

peki abi eve bi elektirikli veya yeni cep telefonu aldığında kullanma kulavuzunu okuyarak öğrenebiliyosun dimi...kaçtane kadın bunu yapabiliyo.bırak kılavuzu akumak anlatıyosun öleyken anlamıyo..tamam öğrenmiyomu öğreniyo..ama gec..dinen demişsin...dinen zaten erkek bir adım önde..hadiste allah (cc) önce adem aleyihselamı yaratmış sonra bakmış yanlız kalmış onun sol kaburga kemiğinden kadını yani havva annemizi yaratmış.ve adem babamızı bu esnada uykuya dalmış uyanınca havva annemizi görünce sevinmiş ve kanı ısınmış.

ayrıca peygamber efendimiz demişki...kadın insanın kaburgasından yaratılmış ve en eğri kısmından onu doğrultmaya kalkarsan kırılır yani kadını kırarsın.onu öle eğriliği ile kabulleneceksin vs vs uzayıp gidiyo

ayrıca amacım kadınları aşşağılamak veya rencide etmek değil yanlış anlaşılmasın..

Ya boşver onları, en basitinden bir off-side kuralını anlatmak bile günler sürüyor ki onda da sonuca ulaşamıyorsun. :)

Geri