kadınlar ve şoförlük part bilmem kaç

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rubi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
büyük başarı valla. :D

Ya gercekden bayanlarda böyle bı genel durum var , park ederken felan titiz davranıyolar sürtmemek ıcın ama park edene kadarda canları cıkıyo tabı hepsı aynı degıl ama genellemeye vurunca cogunluk var :D

ya bide kaldırıma çıkınca dikkat edin gaza asılıyo sanki:)))))

Serkan Omak durmayı unuttu heraldee..olur böle şeyler insan durmayı unutabilir bazenn..:D:D:D:D:D::D:D

Yoruma bak yaa :)

Bu video gecen gene verilmiş ama farklı bir başlık ile bu seferde farklı bir başlık ile verilmiş yani başlığa göre yorumlar geliyor
işin ilginç yanı ise bu videodakinin bir bayan olduğunu nasıl anladınız veya paylaşan bayan olduğunu nerden biliyor başka bir yerde ise direksiyon başın bayıldı fenalaştı diye verilmiş
garibim bayanlarda biz erkeklerin elinden cekiyorlar ne yapsalar bize yaranamıyorlar :kop: :(

Bu video gecen gene verilmiş ama farklı bir başlık ile bu seferde farklı bir başlık ile verilmiş yani başlığa göre yorumlar geliyor
işin ilginç yanı ise bu videodakinin bir bayan olduğunu nasıl anladınız veya paylaşan bayan olduğunu nerden biliyor başka bir yerde ise direksiyon başın bayıldı fenalaştı diye verilmiş
garibim bayanlarda biz erkeklerin elinden cekiyorlar ne yapsalar bize yaranamıyorlar :kop: :(

bu videoyu görüp de bayan olmayacağını düşünmek imkansız gibi. örneğin az önce trafikte önümdeki bayan sürücü yolun ortasında-abartmıyorum- durdu ve bir bayanı arabasına aldı. hiçbirşey yokmuş gibi devam etti. zaten ne yaptığının farkında değildi.

kurt gibi bayan şoförler var. onlara lafımız yok.

valla ben bu duruma gercekten saglik yonunden bakicam kadinmi erkekmi diye dusunmedim bile... saglik durumu pek iyi olmayan biri gecmistir direksiyona o an bi nobet gecirmiste olabilir yada gercekten panik olan biri olabilir yoruma acik bisi ama kesinlikle gaza baya basmis...

10 numara bir sürücü :) :)

Geri