Merhaba dostlar. Bu konuda epeydir birşeyler yapmak istiyordum ama bulunduğum yerde kadife kaplama kendinden yapışkanlı folyo bulamadım. İnternette de baktıklarım biraz pahalı geldi. 5 metrelikler pahalı ve çok fazla, 1 metrelikler de yetmez diye düşünürken son araştırmamda graficar isimli bir siteye rastladım. Torpido, ehliyet gözü(direksiyonun solunda aşağıdaki) ve kolçak içi için hazır kesilmiş kadife folyo, kapı içleri için de keçe gibi biraz kalın bir kumaştan ful seti aldım. Bugün uyguladım, sonuçlar aşağıda. Ufak tıkırtılara çok faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca premium bir görünüm sağladı. Ben folyo alıp kendim yapıştırsam bu kadar muntazam olmazdı. Kalıpların hazır olması çok büyük kolaylık.
Kadife folyo malzeme.
Kapı içlerine kaplanan kumaş.
Ruhsat gözünü sökmeden kaplayamadım, çok küçük ve dar bir alan olduğu için.
Kolçak içi
Torpido. Alt parçayı düzgün hizalayamadım sanırım, sol arka kısımda ufak bir açıklık oldu.
Bunlar da kapı içleri
Sette bardaklık içerisi için kalıp yok. Ancak bardaklık için fazladan parça gönderdi satıcı sağolsun. Ben de biraz uğraşıdan sonra bardaklığı hallettim. Ancak şunu belirteyim, set çok büyük kolaylık sağlıyor. Kalıp olmasa ve parça parça birleşmese bu kadar muntazam yapamazdım ki elim yatkındır ince şeylerle uğraşmaya.
Set her kısım için 4 veya 5 parçalı. 4 yanı ayrı, tabanı ayrı şekilde. Önce yanlarını, en sona da tabanını yapıştırıyorsunuz, mükemmel oluyor. Bardaklık da böyle oldu
Son olarak şunu söylemek isterim, böyle bir düşünceniz var ise bu set çok kullanışlı. Satıcının sitesini belirttim en başta, link koymama lüzum yok sanırım. Kolaylıkla bulursunuz. Nette önce parayı alıp sonra ürün gönderenlere pek güvenmiyorum ama bu kişinin işi bu ve instagramda ve bilumum sosyal medyada yaptığı işlere bakınca güven duydum, siparişi çarşamba verdim, cuma elimdeydi. Yanlış anlaşılmasın, reklam değildir. Satan kişiyi tanımam, sadece hazır kalıplarla olması çok pratik ve muntazam oluyor. Bunu beğendiğim için sizlerle de paylaşmak istedim.
Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi
Kadife folyo malzeme.
Kapı içlerine kaplanan kumaş.
Ruhsat gözünü sökmeden kaplayamadım, çok küçük ve dar bir alan olduğu için.
Kolçak içi
Torpido. Alt parçayı düzgün hizalayamadım sanırım, sol arka kısımda ufak bir açıklık oldu.
Bunlar da kapı içleri
Sette bardaklık içerisi için kalıp yok. Ancak bardaklık için fazladan parça gönderdi satıcı sağolsun. Ben de biraz uğraşıdan sonra bardaklığı hallettim. Ancak şunu belirteyim, set çok büyük kolaylık sağlıyor. Kalıp olmasa ve parça parça birleşmese bu kadar muntazam yapamazdım ki elim yatkındır ince şeylerle uğraşmaya.
Set her kısım için 4 veya 5 parçalı. 4 yanı ayrı, tabanı ayrı şekilde. Önce yanlarını, en sona da tabanını yapıştırıyorsunuz, mükemmel oluyor. Bardaklık da böyle oldu
Son olarak şunu söylemek isterim, böyle bir düşünceniz var ise bu set çok kullanışlı. Satıcının sitesini belirttim en başta, link koymama lüzum yok sanırım. Kolaylıkla bulursunuz. Nette önce parayı alıp sonra ürün gönderenlere pek güvenmiyorum ama bu kişinin işi bu ve instagramda ve bilumum sosyal medyada yaptığı işlere bakınca güven duydum, siparişi çarşamba verdim, cuma elimdeydi. Yanlış anlaşılmasın, reklam değildir. Satan kişiyi tanımam, sadece hazır kalıplarla olması çok pratik ve muntazam oluyor. Bunu beğendiğim için sizlerle de paylaşmak istedim.
Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi