Evet değerli forum üyeleri 1 senedir sahip olduğum aracım için açıkçası 1 senedir heryerde parça aradım durdum gitmediğim hurdacı çıkmaci kalmadı buda beni bir alternatif yol aramaya sürükledi sorduğum çoğu servis ve hurdacı bunun parçasının çok zor bulunacağını en iyi ihtimalle astra f veya vectra A nin parçasını uydururuz diye cevaplar aldım sürekli daha sonra araştırmayı geliştirdim ve bir sonuca vardım opel kadett e kasa ve daewoo racer ve nexia aynı araçlar hatta daha güncel makyajlı ve daewoo amblemli olarak düşünün [emoji5] [emoji5]. Peki Bu bizim gibi 30 yaşında veya parça sıkıntısı yaşayan insanlara nasıl fayda sağlayacak. Söyle ki aracımin sağ cam krikosu bozuldu heryerden fiyat aldım zalımlar da gariban arabası demeden savuruyolar 100 tl 150 tl gibi en sonunda yalvar yakar içindeki bir dişliye 80 tl vererek yaptırdım ama eskisi gibi olmadı bu daewoo nexia işini çözdüğüm zaman baktığımda ise komple cam krikosu 83 tl . Açıkçası bunu değerli forum üyelerimizle paylaşmak istedim böyle insanların ağız kokusunu çekmesinler diye yazı biraz uzun oldu şimdiden kusura bakmayın iyi forumlar[emoji2]
Kendi aracım ve nexia (fikir olsun [emoji4] )
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kendi aracım ve nexia (fikir olsun [emoji4] )

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi