kadett gsı den anlayanlar yardım :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oktay38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Okan bana headers lazım :D

bakın beyler ben size işin doğrusunu yaziim ...
bu ewet kadet gsı gsı ın 1.6/1.8/2.0 c20ne ve 2.0/c20xe ve mv6 olmak üzere gsı makıneler e sahip üretildi bu resimdeki araç 8 sübaplı vectra a kasalarda olan 1.8 makınenin enjeksiyonlu versiyonu fakat gümrükten alındıktan sonra yada yıllar arasında aksesuarları değişime uğramış gsı görüntüsü std kadete dönmüş olabilir fakat çok makbul bi kadet gsı değildir dohc olmalıki yürüsün
bu arada hiçbir standard astra gsı standard kadet gsı ı ne dragda nede rolde ge çe mez siz kg ne demek bilmiyosunuz galıba :):) bigün düzgün bi kadet yanaşırsa yanınıza anlarsınız ...
yedek parçaya gelince herşeyi var merak etme bana soracak olursan 2/3 daha ver adam gibi kadetler var hatta formumuzun üyelerindende satılıklar var onlardan birini almanı öneririm

Son düzenleme:
o olmaz araba fıatı o :):)

bu ewet kadet gsı gsı ın 1.6/1.8/2.0 c20ne ve 2.0/c20xe ve mv6 olmak üzere gsı makıneler e sahip üretildi bu resimdeki araç 8 sübaplı vectra a kasalarda olan 1.8 makınenin enjeksiyonlu versiyonu fakat gümrükten alındıktan sonra yada yıllar arasında aksesuarları değişime uğramış gsı görüntüsü std kadete dönmüş olabilir fakat çok makbul bi kadet gsı değildir dohc olmalıki yürüsün
bu arada hiçbir standard astra gsı standard kadet gsı ı ne dragda nede rolde ge çe mez siz kg ne demek bilmiyosunuz galıba :):) bigün düzgün bi kadet yanaşırsa yanınıza anlarsınız ...
yedek parçaya gelince herşeyi var merak etme bana soracak olursan 2/3 daha ver adam gibi kadetler var hatta formumuzun üyelerindende satılıklar var onlardan birini almanı öneririm

Açıklayıcı bilgi gelmiş ;) :good: :good: :good: Peki Yalçın abi 20 kg= 1 beygiremi tekabül ediyo dicez :)

o olmaz araba fıatı o :):)

Lex. olunca fiyatına bakmamışım :) :D :D :D O zaman oluşturduğum listeyi daha uyguna tedarik edebileceğimi gösteriyo ;)

aşşa yukarı :):)

acılayıcı bilgi olmus tskler

Sahibinden com daki kadett zaten GSI değil O sıradan bir kadett,

Astra GSI standartta kadett GSI dan zayıf kalır çünkü Kadett GSI ın gücü 156 değil 169 HP dir ve silindir kapağı tüm modellerinde koskast tır astra gsi ın kapağı ile aynı değildir motorlar her ne kadar aynı bilinsede bu yüzden farklıdır, Kadett daha güçlüdür

bu araç düz kadett.gsi değil gümrükten çıkma gümrükteki halinide biliyorum ama orijinal alınmayacak bi araba değil ama gsiyle kıyaslanmaz tabi o başkadır düz kadett isteyenlere iyi bir araba.

Geri