herkese yardımları için tesekkür ederim.Problemim cözüldü 

Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaslar aracın farlarını söktüm iste ampülleri ve xenonları sökmek icin daha sonra farları taktım iste yerine yemek oldu dediler hemen acele ettim panjuru taktım öndeki kaputu bi kapattım acılmıyo sıkıstı sanırım bi baktım farın üstündeki lastikler yandan cıkmıs baktım bi 2 kere kabut acılmıyo acaba nasıl acılcak bu kaput sorun neyde oabilr icerden kolu oynatıyom bosda gelmiyo bisi sıkıstı sanrım tahminim o listikler sıkıstınasıl acılcak bilmiyorum önerisi olan varmı?
Türkçe'mize dikkat edersek derdimizi daha iyi anlatabiliriz diye düşünüyorum...Kusura bakma ama resmen Türkçe'yi katletmişsin.
Bir kere internet dili, mesaj dili diye bir şey yoktur. Bir dili katlediyor olmanın internet usulü, cepten mesaj usulü falan olamaz. Yukarıda bir hatırlatma yapılmış, onun altına kendinizi savunmak adına aynı hataları tekrarlamak hoş değil. Siz windows 95 ten beri kullanıyorsanız ben DOS'tan gelme biri olarak yazayım, mIRC de bile noktalama kurallarına dikkat ederek yazışırdım, ki burası bir forum. İnsanlara bir şey anlatmaya çalışıyorsanız ve anlattığınızın karşınızdakinin anladığı kadar olacağı bir ortamdaysanız, ne anlattığınıza dikkat etmeniz lazım. ş yerine s kullanmak kolayınıza gidiyor olabilir hatta buna alışmış da olabilirsiniz ama bu gidişle siz bir gün ayyıldız yerine başka bir bayrak görmeye de alışırsınız...teşekkürler ama acelele yazdıgım için oldu bunlar benim gibi bide durmadan mesaj yazarsanız tel'de eger kısa cümleler kullanmaya alışık oluyosunuz ve şuda bi gercekki tam 10 yaşımdan bu yana bilgisayar kullanıyorum taaaaa windows 95 den bu yana bilgisayarda gerekse böyle forumlarda dielim noktalama isaretlerine dikkat eden görmedim ben, bilgisayar cogunlukla ingilizce dili olarak geciyo yani klavye dili olarak kastediyorum sen kac kişiyi gördün "ş" harfi kullanan herkes "s" kullanıyo "ş" harfini "ı"harfini forumlara üye olurken bile kullanamıyosun bide kusura bakma bi erzurumdan binkat daha kaliteli türkçe konusdugumu sana kanıtlıyabilirim benyardımcı olan arkadaslara tsk ediyorum problemim düzeldi bide illa böle katletmissin yerine cümleler yazcagına bana pm atarsın ben düzeltirim buraya nie yazıyosun onuda anlamadım ben yazılı sınava girmiyorum burda illa cümlenin sonuna nokta koycam die bisi yok yani biraz daha düsünceli davranabilirdin
![]()
Arkadaş sadece seni kast ederek yazmamış. Gerçekten de bazı arkadaşlar öyle satırlar yazıyorlar ki ne yazdıklarını anlamak çok zor. Basit hatalardan kaçınmakta fayda var. Haddim olmayarak bazı düzeltmeler yaptım, kusura bakma. Uzun yıllar bilgisayar kullanma alışkanlığın neticesi türkçe karekterler kullanmadığını zaten kendin belirtiyorsun, ama cümlelerin daha akıcı olabilirdi. Bu eleştirilerimizi kendimizi daha iyi ifade etmek, daha güzel, daha akıcı, daha doğru bir türkçe için yapıyoruz. Tek başına seni eleştirmek için değil.Teşekkürler ama acelele (acele ile) yazdıgım için oldu bunlar benim gibi bide (bir de) durmadan mesaj yazarsanız tel'de eger kısa cümleler kullanmaya alışık oluyosunuz ve şuda bi gercekki tam 10 yaşımdan bu yana bilgisayar kullanıyorum taaaaa windows 95 den bu yana bilgisayarda gerekse böyle forumlarda dielim (diyelim) noktalama isaretlerine dikkat eden görmedim ben, bilgisayar cogunlukla ingilizce dili olarak geciyo (geçiyor) yani klavye dili olarak kastediyorum sen kac kişiyi gördün "ş" harfi kullanan herkes "s" kullanıyor "ş" harfini "ı"harfini forumlara üye olurken bile kullanamıyosun bide kusura bakma bi erzurumdan binkat daha kaliteli türkçe konusdugumu sana kanıtlıyabilirim benyardımcı olan arkadaslara tsk ediyorum problemim düzeldi bide illa böle katletmissin yerine cümleler yazcagına bana pm atarsın ben düzeltirim buraya nie yazıyosun onuda anlamadım ben yazılı sınava girmiyorum burda illa cümlenin sonuna nokta koycam die bisi yok yani biraz daha düsünceli davranabilirdin
![]()