Arkadaşlar sinirden işi bırakıp bilgisayar başına geçtim, çünkü bugüne kadar tıkırtı konusunda bir sürü başlık açıp, çözüm yolu anlatan ben az önce geri dönüşü zor bir hata yaptım. Sorun şu, opel meriva aracım var ve kullananlar bilir, cama doğru çok geniş bir göğüslüğü var. Gündüz tam ortada bilgi ekranın orada tornavida ile çalışma yapıyordum ve tornavidanın ucu çatt diye aracın karanlık göğüslüğünün iç kısımlarına benim çıkaramıyacağım şekilde düştü. Şimdi içeride zıngırdıyor tabi...Bu arada ardından havalandırma kanalında muhtemelen eski sahibinin düşürdüğü bozuk parayı gördüm vs. v.s...
Şimdi bu parayı ve tornavidayı göğüslük sökülmeden çıkaramayacağım galiba, çok can sıkıcı bir durum.
Bu arada aklıma geldi, paylaşayım. Opelden önce honda aracım vardı ve bir gün tesadüfen temizleme maksadıyla bagajda gömülü stepneyi çıkardım ve bir baktım içinde 10 sene öncesinin bir ericsson cep telefonu aynen duruyor..Sim kartı ile birlikte...Ardından eski sahibini aradım ve demezmi, " ben o telefonu on sene önce çalındı zannediyordum"
)) Meğerse lastik değiştirirken, telaştan oraya koyup unutmuş ve çalındı zannetmiş
)
Şimdi bu parayı ve tornavidayı göğüslük sökülmeden çıkaramayacağım galiba, çok can sıkıcı bir durum.
Bu arada aklıma geldi, paylaşayım. Opelden önce honda aracım vardı ve bir gün tesadüfen temizleme maksadıyla bagajda gömülü stepneyi çıkardım ve bir baktım içinde 10 sene öncesinin bir ericsson cep telefonu aynen duruyor..Sim kartı ile birlikte...Ardından eski sahibini aradım ve demezmi, " ben o telefonu on sene önce çalındı zannediyordum"