kaba kuvvetten anlıyor :D

yunus_oguz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar
vectramı alalı 1 hafta falan oldu olmadı yapmak istedigim ufak tefek sorunları var o yüzdende yardımlarınıza ihtiyacım ilk sormak istedigim şey teyp
araçta car 300 teyp var çalıştırdıgımda ses gelmiyor ışıkları yanıyor ama ses yok sonra teybi code yazan yer civarından biraz sarsınca ses gelmeye başlıyor ve dügmelerde çalışıyor ama ufak bi sarsıntı gelince tekrardan ses gidiyor ve dügmeler çalışmıyor yine elle biraz sarsınca ses geliyor normal çalışmaya devam ediyor
bu duruma nasıl bi çözüm bulabilirim acaba ? :o
şimdiden tşkler

Teybi şiddete alıştırmışlar :). Mutlaka ufak bir temas sorunu var, söktürüp baktırmanda fayda var, hem bu arada bakımı da yapılmış olur. Vura vura dayak arsızı yaparsan sorun büyüyüp daha fazla masraflara yol açabilir.

tşkler cevap için ama ufak bi sorun daha var ekran çalışmıyor saati sıcaklıgı gösteren ekran çalışmıyor forumdan ögrendigime göre teyp sökülünce kod girmek gerekmiş ekran çalışmadıgı için kod giremeyecegim elektrik baglantısı kesilmeden yapılırmı acaba bende anlarım tamir işindende o yüzden soruyorum:sorry:

Ekranın tamamen silinmesi o kısmı besleyen elektrik arızasından olabilir. Bu konuda self servis bölümünü incelemende fayda var, belki orada işine yarayan bir bilgiye ulaşabilirsin.

tamamen silinme yok saysan 6 tane falan nokta çalışıyor

O zaman bence öncelikle ekranın tamirine odaklan. Sonuçta yazacağın kodun doğru olup olmadığını buradan takip edeceksin.

Opellerin klasik sorunu, ekran pikselleri ölmüş.Ekranı söküp ya tamire verilecek, ya da temiz çıkma ekran alacaksınız.

tşk ederim arkadaşlar forumuda bu konuda iyice araştırmıştım tamir için gittim bir iki yerede daha konsulon nasık sökülmesi gerektigini bilen yok o yüzden opel servise gidecegim bakalım ne fiyat vericekler tamir için

tşk ederim arkadaşlar forumuda bu konuda iyice araştırmıştım tamir için gittim bir iki yerede daha konsulon nasık sökülmesi gerektigini bilen yok o yüzden opel servise gidecegim bakalım ne fiyat vericekler tamir için
Kardeş aracın çok temiz duruyor hayırlı olsun. Antep arabası mı?...

Bu arada işini bilen iyi bir elektrikçiye danış derim zira Teymur Opel bana ekran için tamir olmaz değişim lazım diyerek uçuk bir rakam söylemişti.

Kardeş aracın çok temiz duruyor hayırlı olsun. Antep arabası mı?...

Bu arada işini bilen iyi bir elektrikçiye danış derim zira Teymur Opel bana ekran için tamir olmaz değişim lazım diyerek uçuk bir rakam söylemişti.

tşkler kardeş
aynen bende o yüzden teymura gitmek istemiyorum çünkü servis olarak çok şikayet eden var en son çare oraya gitmeyi planlıyordum bakalım eve yakın zaten akşam belki ugrarım

Geri